Annonce
Aarhus

Ræs og høj musik ebbede ud på Aarhus Ø

Arkivfoto fra Aarhus Ø. Foto: Kim Haugaard/Jysk Fynske Medier
Politiet patruljerede søndag aften på Aarhus Ø efter en stribe anmeldelser om høj musik, bilrace og sammenstimlen.
Annonce

Aarhus: Uroen på Aarhus Ø, der fik flere beboere til at ringe til politiet søndag aften, ebbede langsomt ud i de sene aftentimer, hvor der blev ro på kvarteret på havnen.

Politiet sendte flere patruljer til området, hvor flere grupper unge skabte utryghed i det gode sommervejr ved 20-21-tiden.

- Vores betjente fandt dog ikke grund til at hive bødeblokken frem og notere ulovligheder, men de fik et alvorsord med flere af de unge mennesker, og der blev skabt ro, siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi.

Politiet modtog søndag aften en lang række anmeldelser fra beboere og forbipasserende på Aarhus Ø. Anmeldelserne gik på en stor gruppe unge, som samlede sig med flere køretøjer og skabte utryghed i området.

Derfor rykkede politiet ud med en del patruljer for at få styr på de unge mennesker.

- Det gode vejr har fået de her folk til at stimle sammen, og de skaber en utryg stemning. Derfor har vi en del patruljer derude lige nu, som tager kontakt til dem og ser på sikkerheden, og om alt er lovligt i forhold til forsamlingen og køretøjerne, sagde Flemming Lau, vagtchef ved Østjyllands politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye restriktioner for børn og lærere når skolerne starter

Aarhus

Nej tak til tobak i skoletiden

Aarhus

Efter coronaudbrud: Somaliske foreninger lukker ned for al aktivitet

Annonce