Annonce
Aarhus

Rampen til Strandvejen lukket i en måned: Særtransporter skal have bedre plads

Det er rampen her, der skal udvides. Foto: Google Streetview
Den rampe, der fører trafikken fra Marselis Boulevard til Strandvejen, skal udvides og er derfor lukket i en måneds tid.
Annonce

AARHUS: Hvis du kører på Marselis Boulevard og er på vej mod Strandvejen den næste måneds tid, så møder du nok et gult skilt med omkørsel. Rampen mellem de to veje er nemlig lukket frem til 10. juli, fordi den skal udvides.

Som det er nu, er det nemlig meget besværligt at få lastbiler med særtransporter - for eksempel en vinge til en vindmølle - ned ad rampen, og det sinker resten af trafikken. Derfor handler det i første omgang om at der skal laves mere plads rundt om rampen.

- Første etape af projektet handler om at skabe mere plads omkring den eksisterende rampe. Herefter begynder anden etape, hvor rampen bliver forlænget, så særtransporter kan køre direkte fra Marselis Boulevard og ud på Østhavnsvej. Denne forlængelse bliver kun åben for særtransporter, lyder det fra Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Mens der bliver arbejdet på rampen, bliver trafikken sendt mod byen via Østhavnsvej/Sumatravej. Kommunen regner med, at den nye rampe kan tages i brug inden 2019 er slut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Helt friske corona-smittetal: Aarhus er stadig langt over grænsen for at blive grøn kommune

Aarhus

Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar: Antallet af smittede er nu oppe på 25

Østjylland

Manden bag en af Aarhus' største erhvervssucceser i ny bog: Succesfuld ledelse er ikke kompliceret

Aarhus For abonnenter

Ansatte fortæller om et ældreområde ramt af frygt: Men direktør ser masser af åbenhed, tillid og godt samarbejde

Annonce