Annonce
Aarhus

Rampen til Strandvejen lukket i en måned: Særtransporter skal have bedre plads

Det er rampen her, der skal udvides. Foto: Google Streetview
Den rampe, der fører trafikken fra Marselis Boulevard til Strandvejen, skal udvides og er derfor lukket i en måneds tid.

AARHUS: Hvis du kører på Marselis Boulevard og er på vej mod Strandvejen den næste måneds tid, så møder du nok et gult skilt med omkørsel. Rampen mellem de to veje er nemlig lukket frem til 10. juli, fordi den skal udvides.

Som det er nu, er det nemlig meget besværligt at få lastbiler med særtransporter - for eksempel en vinge til en vindmølle - ned ad rampen, og det sinker resten af trafikken. Derfor handler det i første omgang om at der skal laves mere plads rundt om rampen.

- Første etape af projektet handler om at skabe mere plads omkring den eksisterende rampe. Herefter begynder anden etape, hvor rampen bliver forlænget, så særtransporter kan køre direkte fra Marselis Boulevard og ud på Østhavnsvej. Denne forlængelse bliver kun åben for særtransporter, lyder det fra Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Mens der bliver arbejdet på rampen, bliver trafikken sendt mod byen via Østhavnsvej/Sumatravej. Kommunen regner med, at den nye rampe kan tages i brug inden 2019 er slut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce