x
Annonce
Randers FC

Randers FC håner AGF-tilhængere før lokalbrag: Masochisternes årskongres – betaler for smerte

Udsnit af tirsdagens annonce fra Randers FC i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende.
De har gjort det før, og kækheden på Viborgvej fortsætter. Tirsdag morgen har Randers FC indrykket en ny drilleannonce i Randers Amtsavis og Aarhus Stiftstidende forud for lokalbraget mellem de to klubber på søndag. Denne gang en hilsen til fansene af Aarhus-klubben.

Randers: I Aarhus har de blot vendt den anden kind til ved de seneste drillerier fra Randers FC, men tirsdag morgen står det klart, at randrusianerne ikke har tænkt sig at lade rivalerne begrave drillerierne uden for banen.

Århusianerne startede selv annoncekrigen, da de tilbage i 2017 indrykkede en annonce i Randers Amtsavis, der viste en blank hvid side med teksten ”Rend’ os i r….!”, og siden har klubbernes kommunikationsafdelinger ligget i krig med kreative indslag.

Da de to mandskaber mødtes i Europa League-playoff i sidste sæson, indrykkede Randers FC til det første opgør en annonce, der viste AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte, og forud for returopgøret brugte klubben valgplakater til at håne århusianernes resultater i Europa på sociale medier.

I modsætning til tidligere ønskede AGF ikke at komme med et modsvar til ovennævnte, men det har ikke fået Randers FC til at trække sig.

Denne gang er hilsenen rettet mod AGF’s fans, som ifølge Randers FC betaler for smerte.

I annoncen er AGF’s udebaneafsnit på Cepheus Park afbilledet med teksten:

- Velkommen til masochisternes årskongres – we pay for pain.

Nedenfor er indsat klubbernes logo, men AGF'ernes har lige fået en kærlig overhaling.

Kæder er spændt omkring klublogoet, et rødt stearinlys drypper fra det ene hjørne og en pisk er placeret i bunden.

Et kig i resultaterne viser da også, at det er inden for skiven, når påskriften lyder, at århusianske tilhængere i årevis har betalt for smerte på kronjydernes hjemmebane.

AGF har ikke vundet i Randers siden foråret 2014, og ser man endnu længere tilbage, har århusianerne kun formået at vinde tre gange i 15 Superliga-kampe over 12 år på Randers FC’s hjemmebane.

Annonce
Her kan du se hele annoncen.

Fortsætter tavsheden?

Om AGF denne gang har tænkt sig at komme med en stikpille den anden vej, må tiden vise. Tilbage i maj ønskede Aarhus-klubben udelukkende at fokusere på at vinde kampen på banen.

- Nogle gange skal lillebror have lov til at te sig. Det er en del af at vokse op i den store verden. Vi har ikke noget behov for at svare igen. Vi spiller fodbold, og det virker som om, at Randers er meget optaget af de her drillerier. Vi fokuserer på at vinde kampen på banen, for det trænger vi snart til mod Randers, sagde kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, efter plakat-stuntet i sidste sæson.

Den gang endte det i øvrigt med, at Marvin Egho udlignede dybt inde i overtiden på Ceres Park. En scoring, som sendte AGF på sommerferie og Randers FC i playoff-finalen til Europa League mod Brøndby.

Lokalbraget mellem de to mest formstærke hold i Superligaen lige nu spilles på søndag klokken 16.00.

VÆR MED I AMTSAVISENS LYNKONKURRENCE OM 5 X 2 BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP: send senest onsdag 2. oktober klokken 13 en mail til fakri@amtsavisen.dk med emnefeltet 'Vi vil se AGF få klø'. Vinderne får direkte besked, og billetter vil blive tilsendt over mail. Held og lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce