Annonce
Randers FC

Randers FC stikker igen til AGF: De stjæler alt - på nær point...

Udsnit af onsdagens annonce fra Randers FC i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende.
Randers FC har onsdag morgen lanceret en ny drilleannonce i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende forud for lokalopgøret mellem de to klubber på lørdag.

Randers: Intet lokalopgør uden annoncedrillerier.

Sådan har det været, siden AGF startede trenden tilbage i 2017 med en annonce i Randers Amtsavis, der viste en blank hvid side med teksten "Rend'os i r....!".

Seneste påfund i annoncekrigen står Randers FC for op til lørdagens opgør mellem de to klubber på Cepheus Park Randers. I onsdagens udgave af Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende har Randers FC indrykket en annonce, der viser AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte.

- AGF stjæler alt, hvad de kan i Randers - på nær point, lyder overskriften i annoncen.

På Jacob Nielsens liste over værdier, der kan hentes i Randers, er både en sportschef, en fysisk træner, ungdomstrænere og spillere.

Til gengæld har det altså knebet gevaldigt for Jacob Nielsen og Peter Christiansen at hente point, når de støder ind i deres tidligere arbejdsgiver.

Siden Jacob Nielsen i 2014 blev direktør i AGF, har han blot en enkelt gang kunnet juble over en sejr over Randers FC, mens Peter Christiansen fortsat har den første sejr til gode i lokalopgørene, siden han i 2015 blev præsenteret i AGF.

Annonce
Her kan du se hele annoncen.

Gravgaard stjal billedet

Det er dog ikke en annonce, som har været det mest berømte indslag i forskræppet til lokalopgørene.

I 2017 skabte Randers FC for alvor opmærksomhed med en video, hvor klubbens daværende direktør, Michael Gravgaard, satte sig på tønden med en Mustafa Amini-trøje. Mustafa Amini havde sommeren forinden foretaget et klubskifte fra Randers FC til AGF.

Se videoen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bilister skal ud på omvej: Veje i det vestlige Aarhus er også spærret mandag

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus

Heste på dybt vand: Vandmasserne ved Brabrand Sø tiltrak nysgerrige østjyder

Annonce