Annonce
Randers FC

Randers FC stikker igen til AGF: De stjæler alt - på nær point...

Udsnit af onsdagens annonce fra Randers FC i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende.
Randers FC har onsdag morgen lanceret en ny drilleannonce i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende forud for lokalopgøret mellem de to klubber på lørdag.

Randers: Intet lokalopgør uden annoncedrillerier.

Sådan har det været, siden AGF startede trenden tilbage i 2017 med en annonce i Randers Amtsavis, der viste en blank hvid side med teksten "Rend'os i r....!".

Seneste påfund i annoncekrigen står Randers FC for op til lørdagens opgør mellem de to klubber på Cepheus Park Randers. I onsdagens udgave af Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende har Randers FC indrykket en annonce, der viser AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte.

- AGF stjæler alt, hvad de kan i Randers - på nær point, lyder overskriften i annoncen.

På Jacob Nielsens liste over værdier, der kan hentes i Randers, er både en sportschef, en fysisk træner, ungdomstrænere og spillere.

Til gengæld har det altså knebet gevaldigt for Jacob Nielsen og Peter Christiansen at hente point, når de støder ind i deres tidligere arbejdsgiver.

Siden Jacob Nielsen i 2014 blev direktør i AGF, har han blot en enkelt gang kunnet juble over en sejr over Randers FC, mens Peter Christiansen fortsat har den første sejr til gode i lokalopgørene, siden han i 2015 blev præsenteret i AGF.

Annonce
Her kan du se hele annoncen.

Gravgaard stjal billedet

Det er dog ikke en annonce, som har været det mest berømte indslag i forskræppet til lokalopgørene.

I 2017 skabte Randers FC for alvor opmærksomhed med en video, hvor klubbens daværende direktør, Michael Gravgaard, satte sig på tønden med en Mustafa Amini-trøje. Mustafa Amini havde sommeren forinden foretaget et klubskifte fra Randers FC til AGF.

Se videoen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Balanceplan - vi skal værne om de svageste

90 millioner kroner. Så meget står socialområdet til at skulle spare i den balanceplan, som rådmand Kristian Würtz (S) har fremlagt for byrådets partier. Det er besparelser, der vil gå umådeligt hårdt ud over vores svageste borgere. I skrivende stund foregår der politiske forhandlinger om planen. Jeg håber inderligt, at byrådets partier når til fornuft og i fællesskab finder frem til en løsning, så det ikke går så voldsomt ud over de af vores medborgere, der har det allersværest. For at give et eksempel står kommunens botilbud til at skulle spare 13 millioner kroner på driften, hvis balanceplanen gennemføres. Og det er vel at mærke i en sektor, der i forvejen er urimeligt hårdt presset. Vi risikerer, at det får fatale konsekvenser for vores medborgere med mentale lidelser eller fysiske handicap. For slet ikke at tale om personalet, der hver dag kæmper for at få enderne til at hænge sammen. Vilkårene for at udføre deres arbejde bliver kun svækket, hvis vi skærer ned på et tidspunkt, hvor der snarere er brug for flere investeringer frem for færre. Hvad med en fælles løsning? I en kommune som Aarhus bør det være en førsteprioritet, at vi værner om vores socialt udsatte borgere, hvad enten det er borgere med et fysisk handicap, en psykisk lidelse, misbrugsproblemer eller noget helt fjerde. Vores sociale sikkerhedsnet, som vi normalt sætter en dyd i at værne om, kommer simpelthen til at slå revner, hvis balanceplanen gennemføres med alle de besparelser, som er fremlagt. Men selvfølgelig nytter det ikke at fremsætte en klagesang uden at være villig til at finde pengene. For budgetterne på socialområdet er presset. Det skyldes betydelige merudgifter i hele den sociale sektor, fordi flere af vores medborgere har haft brug for hjælp, end forvaltningen havde forudset. Desværre er det en tendens i vores samfund, der vidner om, at flere og flere mennesker har brug for en hjælpende hånd i tilværelsen. Det er en stærkt bekymrende udvikling, som vi bliver nødt til at tage hånd om politisk. Derfor kunne det klæde byrådets partier at tage udviklingen på socialområdet alvorligt. Der er brug for, at alle hjælper til, så Aarhus Kommune ikke ender i socialpolitisk armod. Derfor opfordrer jeg politikerne til at gå til forhandlingerne med reelle forslag til, hvor pengene skal findes. For eksempel ville det være forbilledligt, hvis alle magistratsafdelinger bidrog til at sænke sparekravet på socialområdet. Det er en uvant adfærd, men ikke desto mindre nødvendigt, taget den krisesituation, vi befinder os i på det sociale område, i betragtning. Det ville klæde systemet at handle solidarisk frem for at holde fast i en silotankegang – særligt når det er vores svageste borgere, der står for skud. Jeg håber, politikerne er villige til at lytte til budskaberne fra tirsdagens demonstration, hvor flere af byens sociale og faglige organisationer i fællesskab forsøgte at gøre dem opmærksom på, at der er behov for en værdig balance i planen.

Aarhus

Overblik over stjerner og andre priser: Sådan gik det Aarhus ved Michelin-uddelingen

Aarhus For abonnenter

Eksperter om Michelin-uddeling: Aarhus bør være særligt skuffet

Annonce