Annonce
Østjylland

Randers-pizzabud blev forsøgt røvet: Én er anholdt i sagen

Fotos: Michael Bager/ Zorka Vuckovic / Panthermedia / Ritzau Scanpix
En 17-årig dreng forsøgte natten til torsdag at flå en taske fuld af pizzaer fra et pizzabud i Randers. Nu er han sigtet for forsøg på røveri.
Annonce

Randers: Et pizzabud ringede natten til torsdag klokken 1.06 til politiet og fortalte, at han netop havde været udsat for et røveriforsøg på Skanderborggade i Vorup.

En mand havde ringet og bestilt seks pizzaer til en adresse på stedet. Men da pizzabuddet nåede frem til stedet, kom en gruppe på fem-seks ældre drenge hen til hans bil. Den ene af drengene stak hovedet ind ad vinduet og spurgte, hvordan han kunne betale for pizzaerne.

Pludselig greb drengen med hovedet inde i kabinen fat i tasken med pizzaerne, hvorefter han forsøgte at trække den ud ad vinduet. Pizzabuddet var dog hurtig til også at gribe fat i tasken for at holde på sine varer.

Det fik drengen til at slå ud efter pizzamanden.

Han ramte dog ikke, og han fik heller ikke fat i pizza-tasken. Det lykkedes efterfølgende det 32-årige pizzabud at køre væk fra stedet med pizzaerne i behold.

Politiets efterforskning ledte efterfølgende frem til en 17-årig dreng fra Randers, som blev sigtet for forsøg på røveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Sexisme: Er der en kvinde til stede?

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce