Annonce
Østjylland

Randers-pizzabud blev forsøgt røvet: Én er anholdt i sagen

Fotos: Michael Bager/ Zorka Vuckovic / Panthermedia / Ritzau Scanpix
En 17-årig dreng forsøgte natten til torsdag at flå en taske fuld af pizzaer fra et pizzabud i Randers. Nu er han sigtet for forsøg på røveri.

Randers: Et pizzabud ringede natten til torsdag klokken 1.06 til politiet og fortalte, at han netop havde været udsat for et røveriforsøg på Skanderborggade i Vorup.

En mand havde ringet og bestilt seks pizzaer til en adresse på stedet. Men da pizzabuddet nåede frem til stedet, kom en gruppe på fem-seks ældre drenge hen til hans bil. Den ene af drengene stak hovedet ind ad vinduet og spurgte, hvordan han kunne betale for pizzaerne.

Pludselig greb drengen med hovedet inde i kabinen fat i tasken med pizzaerne, hvorefter han forsøgte at trække den ud ad vinduet. Pizzabuddet var dog hurtig til også at gribe fat i tasken for at holde på sine varer.

Det fik drengen til at slå ud efter pizzamanden.

Han ramte dog ikke, og han fik heller ikke fat i pizza-tasken. Det lykkedes efterfølgende det 32-årige pizzabud at køre væk fra stedet med pizzaerne i behold.

Politiets efterforskning ledte efterfølgende frem til en 17-årig dreng fra Randers, som blev sigtet for forsøg på røveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

Klima

Grønne busser brager frem i Kina

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce