Annonce
Østjylland

Randers Social- og Sundhedsskole i samarbejde med Viden Djurs om fælles undervisning af elever

Randers Social- og Sundhedsskoles afdeling på Ydesvej i Grenaa. Foto: Randers Social- og Sundhedsskole
Direktørerne på begge de to skoler glæder sig over aftalen, som de forventer bliver til gavn for begge parter samt for det fremtidige udbud af uddannelser på Djursland.
Annonce

Grenaa: Når de nye elever møder på Grundforløb 1 på Randers Social- og Sundhedsskoles afdeling i Grenaa, vil de som noget nyt blive undervist i enkelte fag på Viden Djurs.

Eleverne får fælles undervisning i grundfagene dansk, engelsk og naturfag, mens erhvervsfagene foregår på de respektive skoler.

Det nye samarbejde mellem de to erhvervsskoler skal løse udfordringer med mindre hold på Randers Social- og Sundhedsskoles afdeling i Grenaa, hvorfor det samlet set giver mening for uddannelsestilbuddet af erhvervsuddannelser at samle undervisningen.

Annonce

Styrke uddannelserne

- Det er vigtigt, at der er et bredt udbud af uddannelser i Grenaa, og et samarbejde som dette er en oplagt mulighed for at styrke mulighederne for at tage en erhvervsuddannelse på Djursland. Vi er glade for, at vi har kunnet få denne aftale i hus med Viden Djurs, og jeg er sikker på, at det kommer til at gavne begge skolers elever, siger direktør på Randers Social- og Sundhedsskole, Maria Dyhrberg Rasmussen.


Et stærkt samarbejde er vejen frem, og det, at social- og sundhedsskolen med forslaget tager kontakt, er en solstrålehistorie.

Bo Nørregaard Jensen, direktør Viden Djurs


Direktør på Viden Djurs, Bo Nørregaard Jensen ser ligeledes frem til det nye samarbejde mellem de to skoler.

- Et stærkt samarbejde er vejen frem, og det, at social- og sundhedsskolen med forslaget tager kontakt, er en solstrålehistorie. På den her måde finder vi løsninger sammen, der virker for begge parter. Og vi får håndteret en vanskelig situation, så vi sammen får gjort, hvad vi skal i forhold til at udbyde uddannelse på Djursland, siger Bo Nørregaard Jensen.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce