Annonce
Østjylland

Randers-spiller ramte jackpot: Kioskejer har en formodning om, hvem vinderen er

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix
En heldig vinder har vundet godt fire millioner kroner på en eurojackpotkupon, som er købt i en kiosk i Randers. Nu venter Danske Spil og kioskejerne spændt på at høre fra vinderen.
Annonce

Randers: Der går muligvis en person rundt i Randers lige nu, som er uvidende om, at han eller hun faktisk er nyudklækket millionær.

I hvert fald efterlyser Danske Spil en person, der på sin Eurojackpokupon har ramt fem rigtige vindertal plus et stjernetal, og som derfor er blevet hele 4.259.594 kroner rigere.

Selve kuponen er blevet købt i kiosken Super Tips på Vestergade i Randers, men ifølge Danske Spil, er der altså endnu ikke nogen, der har meldt sig som kuponens ejer.

- Der kan jo godt gå nogle dage, før vinderen opdager, at han eller hun har vundet. Men mon ikke personen melder sig en af de kommende dage. Det ville da være rart, siger Camilla Cornelius, der er presse- og kommunikationsrådgiver hos Danske Spil.

Annonce

18 fredagskuponer

I kiosken Super Tips har nyheden om, at der er blevet vundet mere end fire millioner kroner på en enkelt eurojackpotkupon, også stor glæde.

Det fortæller Nooria Afzali, der har kiosken sammen med sin mand Shukoor Afzali.

- Det er rigtig dejligt, at der er blevet vundet så mange penge hos os. Det giver god reklame for kiosken, og vi håber, at det vil give os flere faste kunder, siger hun.

Ligesom Danske Spil har Nooria Afzali heller ikke hørt fra den ukendte spilmillionær endnu. Men selvom hun i princippet ikke aner, hvem vinderen er, så har hun alligevel en formodning om, hvem det kunne tænkes at være.

- Der var 18 personer, der købte en eurojackpotkupon i fredags. Jeg ved ikke hvor mange, der købte de andre dage, men vi altså har en bestemt fast kunde, som, vi går og venter på, skal komme ind og få tjekket sin kupon, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce