Annonce
Aarhus

Ransagning af bil førte politiet til skunklaboratorium: 100 ulovlige planter beslaglagt

Arkivfoto: Lars Grabau
Da betjente tirsdag aften ransagede en bil i Gellerup endte sagen med, at i alt fire personer blev anholdt.

BRABRAND/TILST: Der var en form for "sidegevinst" med i puljen, da en patrulje fra Østjyllands Politi tirsdag klokken 21.05 standsede en bil på Gudrunsvej i Brabrand. En særdeles hurtigt efterforskning endte nemlig med at føre til i alt fire anholdelser og beslaglæggelsen af en del narko.

I forbindelse med at betjentene standsede bilen, kunne de hurtigt lugte, at der var hash i bilen, og de to mænd på 21 og 22 år, som sad i den, blev visiteret, og køretøjet blev ransaget.

Patruljen fandt i forbindelse med ransagningen flere salgsposer med skunk, en del kontanter og nogle ulovlige piller, og de to mænd blev begge anholdt og sigtet for at ville sælge stoffer.

Annonce

Fundene fik politiet til at efterforske de to mænd nærmere. Det viste sig, at den 22-årige tidligere havde været tilknyttet en adresse i Trige, og politiet fik via efterforskningen mistanke om, at der foregik ulovlige ting på stedet. Mistanken viste sig efterfølgende at være mere end en mistanke, for da politiet aflagde huset et besøg, fandt betjentene nogle poser skunk og et par designermøbler, som stammede fra et tidligere indbrud.

I et skur tæt på huset var der derudover oprettet et skunklaboratorium med over 100 ulovlige planter. Både udstyr og planter blev beslaglagt, og to mænd på 50 og 75 år, som nu var tilknyttet adressen blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for hæleri ved at være i besiddelse af de stjålne møbler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce