Annonce
Aarhus

Rasende cykelkaster slog tand ud på forbipasserende mand: Jeg kan intet huske

En 24-årig mand blev tirsdag aften anholdt på Klostertorvet efter hærværk og vold. Arkivfoto: Axel Schütt
En 24-årige mand blev tirsdag aften anholdt og sigtet for hærværk og vold i det centrale Aarhus.

AARHUS: Tirsdag aften fik en række cykler sig en hårdhændet behandling af en tilsyneladende rasende person.

Den 24-årige mand var omkring klokken 19.00 af ukendte årsager blevet så vred, at han på Klostertorvet i det centrale Aarhus, kastede med cykler.

En 48-årige mand kom forbi og bemærkede den voldsomme opførsel, men da han ville konfrontere den 24-årige cykelkaster, fik han sig et knytnæveslag i ansigtet.

Slaget var så hårdt, at den 48-åriges ene tand røg ud.

Kort efter kom en patrulje fra Østjyllands Politi til stedet, hvor man fik anholdt den 24-årige mand, som blev sigtet for hærværk og vold. Den sigtede mand forklarede efterfølgende til politiet, at han var så fuld, at han intet huskede fra episoden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce