Annonce
Aarhus

Rasende kunder advarer mod århusiansk webshop: - Det er fup og humbug

Nikolai M. fra Aarhus bestilte en jakke fra det amerikanske mærke Shadez New York hos Styled.dk. Men da jakken endelig dukkede op, stod der Fashion Jeans i nakkemærket, hvor der også er flere stavefejl.
Webshoppen Styled.dk får massiv kritik af tidligere kunder på både Trustpilot og Facebook. Flere advarer andre om at bestille varer hos firmaet.

HØJBJERG: Netbutikken Styled.dk er røget ind i en shit-storm på de sociale medier.

Kunderne er rasende og lægger ikke fingre imellem, når de anmelder butikken på Trustpilot eller Facebook, og ord som "fup", "humbug" og "ADVARSEL" går igen, når man løber de mange kommentarer igennem.

En af de kunder, der har anmeldt Styled.dk på Trustpilot, er Nikolai M. fra Aarhus.

Han bestilte en jakke fra det amerikanske mærke Shadez New York i slutningen af april og måtte rykke for varen, der dukkede op i maj på trods af, at der stod 24 timers levering.

- Det er nærmest umuligt at komme i kontakt med butikken. Jeg sendte en rykker-mail til dem flere gange, og hver gang fik jeg samme standardsvar; "Der er godt nyt, du vil modtage din vare om 2-3 dage". Da jakken så endelig kom, var det en billig "kopi-vare", hvor der står Fashion Jeans i nakkemærket i stedet for Shadez, og vaskeanvisningen er på kinesisk. Jeg sendte ikke jakken retur, da jeg på det tidspunkt ikke gad bruge mere tid på firmaet. I stedet skrev jeg en kritisk anmeldelse på Trustpilot, siger Nikolai M. til Århus Stiftstidende.

Den fik dog ikke lov til at blive liggende længe, da Trustpilot fjernede den.

- Netbutikken anmeldte mig, og så fjernede Trustpilot min anmeldelse, indtil jeg kunne fremsende en faktura på, at jeg faktisk havde handlet med butikken. På den måde kan en butik få fjernet mange af de negative anmeldelser, for hvor mange kunder gider lige bruge tid på at scanne og sende en faktura. Jeg gjorde, fordi jeg var så rasende over, at netbutikken skriver fem stjerner på Trustpilot på deres hjemmeside, når realiteten er, at de kun har tre stjerner på Trustpilot, siger Nikolai M.

Nikolai M. fra Aarhus bestilte en jakke fra det amerikanske mærke Shadez New York hos Styled.dk. Men da jakken endelig dukkede op, stod der Fashion Jeans i nakkemærket, og vaskeanvisningen var på kinesisk.
Annonce

Forkert størrelse og ingen gave

Jacek Nowakowski ville ønske, at han havde læst advarslerne på Trustpilot, inden han handlede med netbutikken i Højbjerg.

- Jeg kan kun advare alle andre om at bruge Styled.dk. Jeg bestilte en jakke hos webshoppen, og det var bestemt ikke en god oplevelse. Først skulle jeg rykke for at få varen. Da den endelig kom, var der ikke solbriller med som gave som lovet ved købet. Det var en forkert størrelse og en billig kvalitet, så jeg sendte jakken retur. Så skulle jeg igen bruge tid på at rykke for at få mine penge retur. Jeg fik dem til sidst, men ikke indenfor de 4-7 dage, de lover. Min tålmodighed var brugt op undervejs, men jeg er stædig og blev ved. Men jeg forstår udmærket, hvis kunder giver op, fordi det er så svært at få et svar fra dem eller få sine penge retur, siger Jacek Nowakowski til Århus Stiftstidende.

Annonce

Ringede og råbte

Cristine L. er en af de få, der er kommet igennem til netbutikken via telefon.

- Jeg bestilte et par bukser til min mands fødselsdag, men jeg modtog dem ikke som forventet. Så jeg ringede til netbutikken og rykkede. De kom stadig ikke. Så ringede jeg igen og råbte og skreg og sagde, at jeg ville annulere ordren, og at de skulle overføre pengene til mig med det samme. Det kunne de ikke, fik jeg at vide, for det kan tage op til 4-7 dage. Så bad jeg vedkommende om personligt at overføre på mobilpay med det samme. Det kunne han ikke. Jeg var rasende og blev bare ved med at sige, at jeg ikke ville have de bukser alligevel. Dagen efter modtog jeg så bukserne uden en gratis gave som lovet - og i en meget dårlig kvalitet - men jeg orkede ikke at sende retur og starte forfra med dem, siger hun.

Christine L. og Nikolai M. vil ikke have deres fulde navne frem i artiklen, men avisen kender deres identitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce