x
Annonce
Sport

Real dummer sig og får stryg inden El Clasico-brag

Jon Nazca/Reuters
Real Madrid havde masser af tilbud, men tabte 0-1 til Levante og er to point efter Barcelona før El Clasico.

Real Madrid fik en skrækkelig optakt til de kommende storkampe, da klubben lørdag tabte 0-1 ude mod Levante i Primera Division.

Annonce

Efter 2-2 hjemme mod Celta Vigo senest i ligaen, så betyder nederlaget, at Barcelona er to point foran på førstepladsen, når de to hold mødes i El Clasico i Madrid i næste runde.

Barcelona vandt tidligere lørdag 5-0 hjemme over Eibar, da danske Martin Braithwaite fik debut for Barcelona.

Inden El Clasico har Real en hjemmekamp mod Manchester City i Champions League, og spørgsmålet er, om profilen Eden Hazard kommer til at spille en rolle i de to storkampe.

Belgieren måtte humpe fra banen halvvejs inde i anden halvleg, efter at han lige er vendt tilbage.

Eden Hazard blev ankelskadet i slutningen af november og har siddet ude siden.

Første halvleg blev en ganske underholdende affære, og Real kom til flere muligheder.

Karim Benzema forsøgte sig efter ti minutter, men afslutningen manglede kvalitet, og det samme var tilfældet for Luka Modric kort efter.

Brasilianske Casemiro fik en mulighed på et hovedstød efter et kvarter, da Levante-keeper Aitor Fernandez Abarisketa var ude af sit mål, men bolden gik forbi.

Flere gange manglede Real den sidste skarphed, og Modric forsøgte sig igen med et tørt hug fem minutter før pausen.

Hjemmeholdet fra Valencia forsøgte sig også, men Levante kunne heller ikke score i første halvleg.

Real lagde et tungt pres i anden halvlegs indledning, men Levante fortsatte med at kunne true på kontramuligheder.

Hjemmeholdet virkede til at have det fint med gæsternes boldovertag, og med en halv time igen uden mål holdt Levantes spillere liv i håbet.

Benzema var tæt på, men blev presset til at afslutte i sidenettet, og Hazard humpede ud efter 66 minutter og blev erstattet af Junior Vinicius.

Lucas Vázquez kom på banen i stedet for Isco, men det var José Luis Morales, som stjal overskrifterne med et drømmemål, da han med et brag hamrede Levante foran 1-0 med 12 minutter igen.

Føringen holdt, og dermed må man formode, at både Real-træner Zinedine Zidane og den spanske sportspresse har rigeligt at spekulere over i optakten til Reals kommende storkampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce