Annonce
Østjylland

Rejsegilde på domicil-udvidelse: Jeg kan roligt sige, vi glæder os til mere plads

Byggeriet af domicil-tilbygningen skal efter planen stå færdig i maj 2020. Foto: Dansk Boligbyg
Til maj 2020 står udvidelsen af Dansk Boligbygs og Base Erhvervs domicil på Erhvervsbyvej efter planen færdig. Onsdag var der rejsegilde.

Horsens: Et byggeri på 2500 etagemeter tager i disse måneder hastigt form på Erhvervsbyvej 11 i Horsens.

Onsdag var der rejsegilde på byggeriet, der er en tilbygning til det eksisterende domicil på adressen, der i dag huser blandt andre Dansk Boligbyg, Base Erhverv og Itelligence.

Den ny bygning, der fylder 790 kvadratmeter, bliver en kopi af moderbygningen og kommer til at huse Base Erhverv på anden sal, Itelligence på første sal og en række mindre virksomheder i stueetagen.

Da vi flyttede ind på anden sal for 12 år siden, var vi 25 medarbejdere tilknyttet adressen. I dag er vi cirka 60, så udvidelsen er tiltrængt.

Klaus Rønslev

Annonce

Fra 25 til 60 ansatte

Ved rejsegildet var der fremmøde fra alle de firmaer, der har til huse i den nuværende bygning.

Her gik først projektchef Kurt Kjersgaard Hansen på talerstolen og fortalte historien bag opførelsen af den eksisterende bygning. Han gav herefter plads til Klaus Rønslev, administrerende direktør i Base Erhverv, der har entreprisen på nybyggeriet.

- Da vi flyttede ind på anden sal for 12 år siden, var vi 25 medarbejdere tilknyttet adressen. I dag er vi cirka 60, så udvidelsen er tiltrængt, og jeg kan vist roligt sige, at vi alle glæder os til mere plads og luft i dagligdagen, sagde Klaus Rønslev ifølge en pressemeddelelse.

Dansk Boligbyg, der beholder sin placering på anden sal i den nuværende bygning, er bygherre på projektet, der forventes færdig til maj 2020.

Foruden de nævnte rummer domicilet på Erhvervsbyvej blandt andre virksomhederne Campaya, Vangsoe Gruppen og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark.

I en tale udtrykte administrerende direktør i Base Erhverv Klaus Rønslev, at tilbygningen er tiltrængt. Foto: Dansk Boligbyg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Bag om bruddet: Metoo-sag kostede Haysen jobbet i AGF

AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce