Annonce
Erhverv

Rekordauktion: 2000 musikfans bød på 4Sounds instrumenter

Masser af instrumenter skiftede hænder søndag, da Auktionshuset Dab holdt auktion over musikbutikken 4Sounds konkursbo. Her foto fra beigtigelsen af instrumenterne. Foto: Jens Thaysen
Onlineauktionen over 4Sounds konkursinstrumenter blev et tilløbsstykke for auktionshuset bag.
Annonce

AARHUS: Det spillede for både Auktionshuset Dab og de kunder, der over en onlineauktion bød på alskens guitarer og klaverer fra konkursboet efter musikbutikkerne 4Sound, der også var repræsenteret i Aarhus.

Blandt andet 1200 guitarer blev solgt online på auktionen søndag, da Auktionshuset Dab i Hasselager satte rekord.

- Vi har med sammenlagt 2000 kunder på søndagens auktioner sat rekord. Vi har cirka tredoblet antallet af kunder fra vores auktion med legetøj fra Top Toy sidste år, da omkring 500-600 kunder meldte sig. Cirka 500 forskellige kunder endte med at købe søndag. Blandt dem var flere kendte musikere, og blandt andet en brugt Fender-guitar fra 1966 blev solgt, siger Sune Gunder, der er forretningsudvikler hos Auktionshuset Dab.

Søndagens auktion var over 4Sounds instrumenter. Senere laves en auktion over computere med mere fra konkursboet.

- Vi ved ikke helt præcis, hvad den store interesse for auktionen skyldes, men der er ingen tvivl om, at mange mennesker havde et specielt forhold til 4Sound. Det var den sidste forretning af sin art i Danmark. Nu skal musikerne - dem der spiller i fritiden og de professionelle - til Tyskland for at prøve deres instrumenter af. Vi har haft mange kunder, der sagde, at 4Sound var så hyggeligt et sted at komme. Folk kunne sidde der i flere timer og prøve deres instrumenter, siger Sune Gunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce