Annonce
Erhverv

Rekordhandel: Risskov-villa solgt for 28,5 millioner kroner

451 af de eksklusive kvadratmeter: 28,5 millioner kroner var salgsprisen for denne Risskov-villa, der med havudsigt melder sig på banen som en af historiens dyreste i Aarhus-området. Foto: Lokalt Liebhaveri

Den fjerde største villa-handel er gået igennem i Risskov, hvor en pragtvilla er solgt for 28,5 millioner kroner. Købsprisen var 13,5 millioner kroner for 12 år siden.

AARHUS: Boligmarkedet står endnu ikke i stampe, selv om mange eksperter taler om stagnation. Risskov-villa stod i 2018 for en rekordhandel i Aarhus, da den blev solgt for ikke mindre end 28,5 millioner kroner.

Handelen er ifølge boliga den fjerdedyreste hushandel nogensinde i Jylland.

Sælger har i øvrigt haft en umiddelbar god fortjeneste, idet den 451 kvadratmeter store villa blev erhvervet for 13,25 millioner kroner tilbage i 2013. Villaen er solgt af ejendomsmægleren Lokalt Liebhaveri, og den ligger på Starndvænget 5a. Da den ramte markedet første gang i 2017 var prisen 32 millioner kroner, men der er altså lavet prisregulering og siden et afslag på 3,5 millioner kroner samlet.

I salgsmaterialet blev ejendommen lanceret som "moderne luksus" med både hall, havudsigt og en ekstra lejlighed til for eksempel familiens teenager.

Risskov er i det hele taget et attraktivt område, der efter nabo-postnummeret i Aarhus C, er det dyreste postdistrikt uden for hovedstaden at købe villa eller rækkehus i. Ifølge tal fra Boliga gav køberne nemlig i gennemsnit 32.207 kroner per kvadratmeter i 2018.

Annonce

Aarhus har flere million-handler

Det er ikke første gang, at Aarhus byder på handler i den helt store millionklasse. I foråret 2016 blev et hus i Egå - også med en beliggenhed helt ud til bugten solgt for 35 millioner kroner.

I 2007 blev en stor ejendom i Højbjerg med en bolig på 504 kvadratmeter også handlet for en høj pris. 39,75 millioner kroner lød salgsprisen, inden den økonomiske krise ramte, på. I Vejle blev en 681 kvadratmeter stor villa ud til Kongeskoven og Vejle Fjord i august 2006 solgt for 45 millioner kroner.

Den dyreste ejendom, der er til salg lige nu i Jylland, ligger i Bredballe-området i Vejle. Den er også den dyreste udbudte villa udenfor Hovedstaden, og prisen for de 436 boligkvadratmeter fra 2010 lyder på runde 30 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Sport

Pointtab nager Aarhus United-topscorer

Annonce