Annonce
Aarhus

Rema, Netto, Føtex: Supermarkeds-kabale på vej i Risskov

Man kan ikke klage over udvalget af supermarkeder i Veri Centret og omegn, hvor flere også er på vej. Arkivfoto: Flemming Krogh

Rema 1000, større Netto og måske en Føtex er på vej til samme lille geografiske område i det nordlige Aarhus.

AARHUS: Handler man i Veri Centret i Risskov, mangler man ikke indkøbsmuligheder.

En nyere Fakta, en Netto og en ombygget Kvickly kan stille de flestes behov, når der skal pasta, kød og toiletpapir i indkøbsvognen.

Men der er mere på vej.

Til sommer rykker Rema 1000 ind i stueetagen på centret. Og den norske discountgigant har ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger fået Dansk Supermarked til at ændre planer.

I første omgang var det meningen, at man ville flytte sin Netto, og i stedet rykke ind med en Føtex Food. Netto skulle så rykke over på den anden side af Vejlby Ringvej i den nye bydel Risskov Brynet, der er godt på vej op af jorden, og som kommer til at rumme 1.500-1.800 boliger.

Annonce

Større Netto

Men med Rema 1000's kommen vil man i stedet udvide og opdatere Netto-butikken, så den bliver 1.200-1.300 kvadratmeter stor.

- Den får så endnu en indgang ud mod parkeringspladsen på bagsiden af centret, hvor vi inddrager bagerbutikken (Det Lune Brød, red.) og pladsen ud mod blokkene, siger kommunikationskonsulent ved Dansk Supermarked, Kasper Reggelsen.

Hele butikken gennemrenoveres i et nyt koncept med flere ferskvarer og mere frugt og grønt, ligesom butikken laves i det nye Netto-look med anderledes farver og en mere highend indretning.

Man håber at kunne byde velkommen i den nye Netto i sensommeren.

Øje på Risskov Brynet

Dansk Supermarked kan ikke komme ind på, om der er planer om en Føtex Food på vej til Risskov Brynet.

- Der er stadig et stykke tid til, at bygningerne er klar, men vi har kig på området, siger Kasper Reggelsen.

Han mener desuden ikke, at man har ramt et mætningsniveau for dagligvarebutikker i området, der også får flere boliger, når Vejlby Skole rives ned og laves til rækkehuse.

- Der er ganske rigtigt mange dagligvarebutikker i Veri Centret. Men vi er fortrøstningsfulde for, at der også er plads til en større Netto, hvor vi virkelig løfter niveauet, siger han.

- Generelt prøver vi at styrke vores butiksnet. Vi vil gerne styrke hele butiksoplevelsen, og får vi nogle muligheder, så gør vi det. Ikke bare fordi andre åbner tæt på, siger Kasper Reggelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

Sport

Bronze har lange udsigter for VSK Aarhus

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce