Annonce
Mærk Aarhus

Ren forkælelse til de firbenede

Foto: Mærk Aarhus
Der vil være lækkerier til både to- og firbenede, når Aarhus får sin nye kvalitets-kæledyrsbutik på Vestergade. Petlux har i forvejen fire butikker i hovedstadsområdet og nu også en butik på Vestergade i hjertet af Aarhus

- Vores buzzword er kvalitet, lyder det fra kvinden bag konceptet Petlux, Vibeke Hvorslev Svenningsen.

- Kvalitet og lækkert design. Ingen gider have noget, der ikke passer ind. Vi bor lækkert og går op i, at tingene matcher og er indbydende, så derfor er det vigtigt, at også produkterne til vores dyr passer ind i vores hjem, siger hun.

Tilbage i 2014 sad familien rundt om julebordet. Snakken gik. De havde lyst til at bygge og skabe noget sammen. Ingen kunne være i tvivl om, at det skulle være noget med design, og det skulle være af den fineste kvalitet.

- Nu er det butik nummer fem vi er ved at åbne. Petlux er landet i Aarhus. Det er gået stærkt– og det går godt. Vi er blevet taget så godt imod, og vi har jo allerede kunder i Aarhus – onlinekunder. Men nu får vi også en fysisk butik.

Egne erfaringer

- Som hunde- og katteejer vil du kun finde de lækreste produkter på vores hylder. Der er ingen tvivl om, at det er det, vi sætter højest. Her vil også være gode løsninger og gode varer til en god pris, men vi vil ramme den øverste hylde – både når det kommer til foder, pleje, leg, tøj og interiør. En hundeseng står ofte fremme i vores stue, og den skal passe ind i hjemmet, men den skal også være af den bedste kvalitet. Minimalistisk og elegant design med materialer af højeste kvalitet.

- Hos os er den bedste service i højsædet, og det kan vi, fordi vi alle bag disken ved, hvad det handler om. Vi har alle selv hund eller kat. Vi har været igennem hvalpefasen. Her er det egne erfaringer som dyreejere, og alle er vi af producenterne oplært i, hvad vores produkter kan og indeholder, hvilket er meget vigtigt, når man handler dyremad. Så kunderne kan naturligvis forvente at få et rigtig højt service- og informationsniveau om det at være hunde- og katteejer.

En relation

- En af vores stærke forcer er, at vi opbygger en relation med vores kunder – både de to- og de firbenede, forklarer Vibeke og fortæller, at man naturligvis tager sin bedste ven med ind i butikken, når der skal handles.

- Tøj skal prøves. Det gælder også seler, og er det en seng, man er på jagt efter, er udvalget jo også enormt, og den skal jo passe, så den skal naturligvis også prøves.

I skrivende stund er butikken slet ikke klar. Der er et stykke vej endnu, men de har prøvet det før, og de glæder sig.

Club Petlux

Et lille klik online, og man er medlem af Club Petlux. Det giver fordele, invitationer til forskellige kundeevents og et opsparet point, for hver krone du handler for – online eller i butikken.

- Det er en fin måde at samle point til at få en god rabat ved en senere lejlighed, fortæller Vibeke.

- Men medlemskabet giver også adgang til vores events. Vi har flere ting på programmet. Events, hvor der er fokus på det at få en lille ny hvalp. Hvad og hvordan? Hvad er nice to have, og hvad er need to have?

- Vi samarbejder en del med et par meget dygtige og velkendte hundetrænere, som kan byde ind med gode råd og nyttige tips til de mange forskellige situationer, man som hundeejer kommer ud for.

Egen profil

Hjemme hos Vibeke og hendes mand bor Napoléon og Rosée. To whippets, som ofte og gerne leger modeller – både foran kameraet med billeder, der ofte ender på Instagram, hvor de to langbenede modeller naturligvis har deres egen profil, men også, når der skal afprøves både senge, legetøj og ikke mindst foder – inden det kommer på hylderne i butikkerne.

- Petlux er naturligvis også at finde på de sociale medier. En nem vej til det, man lige søger, og en nem vej til at finde det, man leder efter – og Petlux har det – i den lækreste kvalitet, understreger Vibeke, som glæder sig til at blive en del af det fine naboskab på Vestergade

www.petlux.dk

Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Kultur

Fejring i Mindeparken: Kæmpestort børnekor synger for Dronningen

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe