Annonce
Mærk Aarhus

Ren forkælelse til hele ugen

Foto: Mærk Aarhus
Det er ikke bare et univers af lækkerier, du træder ind i, når du besøger butikken Monday Sunday på Søndergade i Aarhus. Det er en oplevelse. En pakke. En verden fuld af detaljer, farver, dufte, blødhed og fortællinger

”Every taste generates a memory” står der skrevet på slikposerne hos Monday Sunday. Det er mange gange de små ting, der gør det. Detaljerne, der skaber oplevelserne. Gør tingene lidt mere lækre. Og ting er der mange af i livsstilsbutikken Monday Sunday i hjertet af Aarhus.

Du kommer igennem hele universet, når du træder ind i lokalet med meget højt til loftet. Her er masser af tid. Masser af lys, masser af fristelser. Sanserne bliver forkælet hele vejen rundt, og det er netop det, der er idéen bag: Det er en rejse.

”Mandag morgen. Du har lidt ekstra tid i badet. Perfekt. Tid til forkælelse. Det handler om dig.” Og det er måske mandag morgen. Men den slags mandag morgen, hvor man trænger til, at lidt mere handler om en selv. Så står man der i badet og tillader sig at finde øjeblikke, inden resten af dagen melder sig. De øjeblikke sætter Monday Sunday ord på.

Det er mandag morgen, og vi møder butiksbestyrer Tina Nilsson og Tenna Rasmussen, Marketing & Ecommerce Responsible. To kvinder, som slet ikke kan få nok af dette univers.

Selvforkælelse

I skrivende stund findes der kun to steder, hvor man kan træde ind i dette univers. I København og i Aarhus. Virksomheden opstod, fordi manden bag, Peter Hildebrandt, i mange år havde gået med drømmen om netop sådan et koncept. Et koncept, hvor hverdagsprodukter fik detaljer og kærlighed.

- Vi vil have, at du kan vælge kvalitetsprodukter, der vil give dig et hjem med sjæl og glæde, og produkter, som gør din hverdag til dét, som du drømmer om.

Vi vil gerne inspirere til at stoppe op, tage pauser, trække vejret og nyde, forklarer Tina.

En lille historie

De små historier taler til en. Allerede da man er få skridt inden for døren i butikken på Søndergade møder man kortvæggen. Uanset hvor man kigger hen, bydes man på små fortællinger, budskaber, eventyr. Og det var netop sådan, Peter i tidernes morgen præsenterede idéen for Tenna Rasmussen.

- Han tegnede og fortalte på en serviet. Det var lige det, vi havde, da vi mødtes. Men ordene væltede ud af ham. Idéerne var mange, og det hele kom fra hjertet. Det skulle være et eventyr. Det skulle være hverdagsprodukter af den lækre slags. Godt til priser, hvor alle kan være med, fortæller Tenna.

Detaljerne er vigtige. Der er intet i de to butikker, der er tilfældigt. Alt har en plads, og selvom der hele tiden opstår nye universer i det store rum, så finder det sin plads og bliver en helt naturlig del af Monday Sunday-verdenen.

Skab glæde

Turen rundt i butikken fortsætter. Oplevelserne fortsætter. Det, du drømmer om, det, du mangler, og dertil kommer alle forkælelserne – ikke kun til dig, men også til dem, du holder af. At finde den perfekte gave på hylderne her er ikke svært.

Der er gået tre år, siden universet Monday Sunday blev virkelighed. De to butikker åbnede med en måneds mellemrum. De er ikke ens, og så alligevel. Visionen er lykkedes.

Alt, hvad du har brug for fra mandag til søndag.

- I vores univers er det lige meget, hvad ugedag det er, siger Tina og fortsætter: - Man må gerne drikke champagne om tirsdagen, hvis det er det. Og man må gerne danse nøgen på en onsdag. Det er der ingen regler for. Da det er de små glædesmomenter, der gør det. Og dem har vi masser af, lyder det.

De små oplevelser kan noget. De giver og skaber glæde. Følelserne. At berøre sanserne med forkælelse giver endorfiner. Smilet kommer frem.

Et univers af forkælelse, indretning, træning, velvære, nydelse. Alt det, du gerne vil, og alt det, du har brug for. Men på den lækre måde.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden