Annonce
Sport

René Holten Poulsen efter to skuffelser: En dårlig dag

René Holten Poulsen kunne ikke få det til at fungere i lørdagens to finaler.

Den danske kajakroer havde en sløj dag ved VM, hvor han endte på ottendepladsen i begge sine finaler.

En dårlig dag. Hverken mere eller mindre.

Sådan lyder kajakroeren René Holten Poulsens forklaring på de lidt skuffende resultater i lørdagens to VM-finaler.

I begge tilfælde sluttede han på ottendepladsen langt fra medaljerne.

Først i 1000 meter enerkajak og siden den halve distance i toerkajakken med Nils Boe.

- Jeg havde en dårlig dag. Alt det, der spillede i går spillede ikke i dag, sådan er det desværre nogle gange i sport, siger Rene Holten Poulsen i en pressemeddelelse.

- Det var både i K1 og i K2, jeg ikke synes, det gik godt for mig, mens Nils roede sindssygt godt i vores 500-meter-finale. Jeg ved ikke engang, hvorfor det ikke gik i dag, for jeg følte mig godt roende i opvarmningen.

- Der er ikke den store analyse i de finaler i dag, det er bare mega ærgerligt, at sådan en dårlig dag kommer i finalerne, så det er rigtig frustrerende, når jeg ikke rigtig ved, hvorfor det gik dårligt, siger Holten Poulsen.

Han kan få oprejsning søndag, hvor han er på startlisten i yderligere to medaljeløb.

Først er han i finalen på 500-meteren, og siden gælder det massestarten på 5000 meter søndag eftermiddag.

- Kan jeg ro 500-meter-finalen i morgen, som jeg roede mine to løb på 500 meter i går (fredag, red.), så kan det godt blive godt.

- Så jeg håber på en bedre dag i morgen, for det skal gå meget bedre, hvis jeg skal i medaljerne, siger René Holten Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce