Annoncørbetalt indhold

Renover dit badeværelse med denne smarte løsning

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"Annonce

Bor du i lejlighed, hvor ejendommen har nogle år på bagen og vandinstallationer og rør efterhånden trænger til en udskiftning, fordi de lækker eller ofte stopper til? Uanset hvor godt du passer på dine rør, og sørger for ikke at smide ting og snavs i, der kan tilstoppe og skade rørene, så holder de ikke for evigt og skal udskiftes med nogle års mellemrum. Hvis du bor i et etagebyggeri, og er ved at renovere dit badeværelse, så er en Rørskjuler en smart løsning, du kan få installeret den faldstamme og vandinstallationer indeni så du slipper for at have dem synligt fremme.


Hvad er en rørskjuler?

En rørskjuler er et modul specielt til vådrum. Det er et modul, der specialfremstilles til dit konkrete renoveringsprojekt, og den nye faldstamme, cisterne, vand- og fordelingsrør leveres delvist monteret inde i modulet. Derefter kan man placere et væghængt toilet på modulet og via en lem er der adgang til cisterne og målerer. Det er derfor en smart og moderne løsning, der kan falde ind i det udtryk dit badeværelse har, og du kan vælge om det skal være hvidt, farvet eller være beklædt med fliser.


Fordelene ved en rørskjuler 

Der er mange fordele ved en rørskjuler. Først og fremmest bliver rengøring meget lettere, fordi du ikke skal gøre rent mellem rørene. Den lydisolerer også, så du ikke skal høre på det vand, der strømmer gennem rørene fra andre etager. Du sparer også penge, hvis noget går i stykker. Cisterne og WZ er nemlig adskilt, så behøver du ikke udskifte dem begge, hvis kun den ene del går i stykker. Åbningslemmet gør det derudover også meget let for viceværten at komme til og aflæse målerne, samt hvis noget skal repareres. Derfor sparer du udgifter til dyre vvs-regninger.


Vælg den løsning, der passe dit behov 

Er du i gang med at renoverer hele badeværelset? Eller skal du bare have udskiftet faldstammen? Alt efter hvilket renovering du er i gang med, er der forskellige løsninger. En total renovering er, hvis du er ved at rive hele badeværelset ned, og bygger op med helt nye badeværelseselementer. Hvis du er i gang med en total renovering, er det smartest at udskifte alle rør, og få de nye fræset ind i væggen eller muret ind i en rørskjuler. Hvis du derimod ikke skal have udskiftet toilet og målere, men bare skal have udskiftet faldstamme, så skal du vælge en delvis renovering. Her er de kun de vandinstallationer, der er gamle og slidte, der bliver udskiftet.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.