Annonce
Aarhus

Restauratør lukker populær Risskov-restaurant: - Vi er nødt til at fokusere på andre forretninger

Restauratør Søren Anker, der blandt andet driver Musikhusets cafe og Turbinehallen, siger farvel til sin restaurant i Risskov, Neem Deli. Arkivfoto: Axel Schütt
Den velbesøgte Neem Deli i Risskov lukker ned. Manden bag ser sig nødt til at fokusere på andre forretninger i et presset marked.
Annonce

AARHUS: Det er udfordrende at være restauratør i Aarhus lige nu. Det kan Søren Anker, der driver flere restauranter i byen, skrive under på.

Siden coronaen ramte i marts har en af hans restauranter, Neem Deli i Risskov, været lukket ned.

I første omgang skulle den hurtigt åbne op igen, men uger blev til måneder, og i august er den stadig lukket. Og sådan forbliver det, fortæller Søren Anker til Århus Stiftstidende.

- Den har været lukket så lang tid, og med den seneste udvikling i Aarhus, så virker det ikke til det rigtige tidspunkt at have for mange restauranter.

Neem Deli, der ligger i rundkørslen ved Risskov Skole, og som ligger i en gammel frikirke, var ellers populær og velbesøgt.

- Men det er samtidig svært at finde kvalificeret personale. Vi skal have kokke, der forstår det asiatiske køkken, og det har været svært at finde folk, der har været gode nok, siger Søren Anker, der ejer bygningen sammen med Mogens Rokkedrejer.


Efter corona må vi have fokus på det, vi brænder for og som er rentabelt

Søren Anker


De leder nu efter nye kræfter, som vil føre lokalerne videre med en restaurant.

- For det er synd at lokalet står tomt, når folk har været glade for at besøge stedet.

Annonce

Vækstplaner sat på pause

Søren Anker driver Johan R i Musikhuset, Restaurant Malt i Ceresbyen og Turinehallen, og det er de forretninger han nu vil fokusere sin energi på.

Dermed lukker han også for den drøm, han efter åbningen af Neem i 2017 fremlagde i Århus Stiftstidende.

Neem Deli ligger i en gammel frikirke, så inden den blev restaureret, fandt man dette slogan på bygningen. Privatfoto  

- Målet er at åbne yderligere 10 til 15 restauranter rundt omkring i hele Østjylland, heraf to til tre restauranter mere i Aarhus, lød det dengang.

Men vækstplaner og nye forretninger er ikke fornuftige lige nu, vurderer Søren Anker.

- Efter corona må vi have fokus på det, vi brænder for og som er rentabelt. Vi havde blandt andet overvejet at lave en mini-Malt i lokalerne i Risskov, men det er ikke lige nu, vi skal nye projekter op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Aarhus

15-årig pige på uhyggelig bustur: Aggressiv mand befølte hende på inderlåret

Annonce