Annonce
Aarhus

Restriktioner og corona-smittede: Maskinmesterskolen har indført fjernundervisning

Aarhus Maskinmesterskole har indført fjernundervisning på grund af corona-restriktioner og smittede. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: Coronaen sætter sit præg på store dele af dagligdagen. Gymnasier har måttet sende klasser hjem, folkeskoler ligeså og en lang række restriktioner har haft større og mindre konsekvenser i hverdagen for os alle sammen.

Også hos Aarhus Maskinmesterskole med adresse i Navitas-bygningen på havnen, har de mærket konsekvenserne af coronaen og har derfor været nødt til at indføre fjernundervisning, fortæller Anders Hanberg Sørensen, der er rektor på Aarhus Maskinmesterskole.

- Vi har allerede haft smittede på enkelte hold, som vi har været nødt til at sende hjem og med de restriktioner, der blev meldt ud i fredags, kan vi ikke afvikle undervisningen som normalt, fortæller rektor til Århus Stiftstidende.

Derfor har han besluttet at indføre fjernundervisning - foreløbig frem til ugen efter efterårsferien.

Uddannelsen på Aarhus Maskinmesterskole kræver dog en vis portion praktisk undervisning. Derfor har skolen valgt stadig at holde laboratorier og værksteder åbne.

- Der kan vi sørge for, at de holder den nødvendige afstand og bruger mundbind, forklarer Anders Hanberg Sørensen, der understreger, at smittede naturligvis ikke skal dukke op i værksteder og laboratorier.

Han mener, at skolens tiltag betyder, at de studerende stadig får en god oplevelse og en god undervisning.

- Vi har jo allerede erfaring med fjernundervisning fra forårets nedlukning.

Med tiltagene håber rektor, at skolen undgår den helt store nedlukning.

- Vi mener selv, at det, vi gør, er rettidigt omhu og det er bedre end at halte bagefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce