Annonce
AGF

Revanchelysten AGF-back: - Vi skal give Esbjerg den tur, Silkeborg ikke fik

Alexander Munksgaard er den eneste AGF-spiller, der i denne sæson har spillet samtlige Superliga-minutter. Arkivfoto: Ole Nielsen.
I to ud af de sidste tre Superliga-kampe i efteråret må AGF betegnes som favoritter.
Annonce

FODBOLD: Til både torsdagens og fredagens AGF-træning var der masser af offensive elementer. Torsdag sluttede holdet med afslutningsøvelser, og fredag var der både offensive skabelonøvelser og spil på halv og kvart bane med masser af afslutninger.

Og man forstår det godt. Kun tre Superliga-hold har lukket flere mål ind i denne sæson end søndagens modstander fra Esbjerg, der i sidste weekend også sagtens kunne have lukket flere mål ind mod Silkeborg, end det ene, det blev til.

- Vi kan lige så godt sige det, som det er. Vi er favoritter i kampen mod Esbjerg og også kampen efter mod Lyngby. Vi har slået de hold, der ligger omkring os, men vi har tabt nogle point i kampe mod hold, der ligger under os, og det skal vi rette op på, siger AGF-backen Alexander Munksgaard.

Det mest tydelige af de pointtab er naturligvis det overraskende nederlag til Silkeborg foran et propfyldt Ceres Park. En historie, alle århusianere vist efterhånden kender. Men de seneste tre Superliga-kampe har det givet ni point og fortjente sejre.

- Vi skal komme ud med den power, vi har vist i de seneste kampe, og så skal vi tage lidt revanche for det Silkeborg-nederlag. Jeg vil ikke sige, at den kamp sidder i kroppen på os, men det var naturligvis en skuffelse, og folk sagde jo, "at det var typisk AGF". Så vi skal ud og give Esbjerg den tur, som Silkeborg ikke fik, siger Alexander Munksgaard.

Annonce

Tre kampe - Ni point?

Udover Esbjerg og Lyngby venter FC Midtjylland på udebane i sidste spillerunde. Alexander Munksgaard hopper dog ikke i fælden, da denne journalist lidt kækt siger, at det vel "bare" bliver ni point i de sidste tre kampe.

Det affejer han med et lige så kækt grin.

- Ja, det lyder da godt.

- Det kræver hårdt arbejde. Esbjerg og Lyngby ligger tæt på hinanden, og de vil gerne prøve at presse os, og der skal vi vide, at vi i de to kampe er favoritter, siger Alexander Munksgaard.

Han kan dog glæde sig over, at AGF i den første kamp mod søndagens modstander fra Esbjerg vandt med 1-0 på Ceres Park. Det holdt hårdt, og Esbjerg brændte et hav af chancer, før Jeppe Højbjerg skabte en uforklarlig fejlaflevering, der endte for fødderne af Jakob Ankersen.

Den første kamp mod Lyngby endte dog ikke så lykkeligt tilbage i august måned. Et tidligt føringsmål af Jon Dagur Thorsteinsson blev sat over styr efter to hurtige mål i anden halvleg af Jesper Christjansen og Frederik Gytkjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce