Annonce
Fødselsdage

Revisionschefen fejrer fødselsdag med kortklubben

Jens Reckweg, Grenaa, revisionschef i Djurslands Bank, fylder 60 år torsdag 4. juni. Foto: Djurslands Bank
Jens Reckweg har brugt megen arbejdstid på undervisning og megen fritid på alt, hvad der spændende i Grenaa.
Annonce

60 Jens Reckweg, Grenaa, revisionschef i Djurslands Bank, fylder 60 år torsdag 4. juni.

Jens Reckweg startede sin elevtid i bankens afdeling i Grenaa i 1982 og har siden været i flere af bankens kundevendte afdelinger. I 1990 blev han tilknyttet bankens interne revision og startede på uddannelsen til finansiel intern revisor. I 1992 blev han udnævnt til revisionschef og daglig leder af Intern Revision.

Jens Reckweg er medlem af IIA - The Institute of Internal Auditors (Foreningen af Interne Revisorer) og er formand for en erfa-gruppe af jyske revisionschefer. Han er desuden medlem af revisionskomiteen i Bankdata.

Interessen for at undervise blev vakt tidligt, og han var en tur omkring lærerseminaret. Det var dog karrierevejen i banksektoren, der blev en realitet, og han har gennem årene brugt sin interesse for formidling ved at undervise bankelever i forskellige bankfaglige fag, ligesom han har været tillidsmand i banken. Undervejs mod intern revision var han også omkring bankens daværende edb-afdeling, så han har som intern revisor kunnet supplere sin erfaring med kendskabet til systemer og processer.

Jens Reckweg var i en årrække meget involveret i fodboldafdelingen i Grenaa IF – både som træner, holdleder og ansvarlig for klubbladet. I dag bruger han sin fritid med familien og på et stort engagement i lokalsamfundet. Han har i flere år været medlem af bestyrelsen i Samsignal i Grenaa, ligesom han har været involveret i Grenaa Amatørteaters bestyrelse, og for nogle år siden kom han med i bestyrelsen for kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Han har en generel interesse for lokalsamfundet, og som han siger: "Jeg brænder for at gøre det spændende at bo og nyde livet i Norddjurs". Og nyde livet – det gør han også selv blandt andet ved at dyrke sin store interesse for musik og for at overvære koncerter af enhver art. Han har en rekord på deltagelse i 113 koncerter på ét år.

Den runde fødselsdag er planlagt til at blive fejret sammen med hans samlever, Connie, som også fylder 60 år – men fejringen er grundet de nuværende begrænsninger udsat til 2021. Den runde fødselsdag 4. juni markeres i stedet sammen med "Kortklubben", som består af en række mandlige kolleger fra Djurslands Bank; endnu et af de netværk, som Jens Reckweg nyder at være en del af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce