Annonce
Aarhus

Rigmand køber op i Aarhus: Tre midtbyejendomme købt for trecifret millionbeløb

Ejendommen Vestergade 5 er én af dem, som er med i handlen mellem de århusianske ejendomsinvestorer. Foto: Googlemap

Tre markante byejendomme i Aarhus skifter ejer, så 42 lejere og syv erhvervslejemål får ny udlejer - blandt andet Vestergade 5.

AARHUS: Tre ejendomme i Aarhus - blandt andet Vestergade 5 i hjertet af byen - har skiftet ejer i en større millionhandel.

Det er Poul Thyregod, der står bag e-handelsportalen Proshop, som har købt midtbyejendommen, som blandt andet huser Mulburry-butikken, samt Jægergårdsgade 144 samt Skanderborgvej 19 og 27, hvor der er en stribe boliglejligheder.

Sælgeren er Domis, som Aarhus-rigmanden Claus Hommelhoff står bag, samt investoren Jesper Lindgaard. Sælgerne købte tilbage i 2012 ejendommene for 103,2 millioner kroner af en anden århusiansk ejendomsudvikler, Bricks, skriver Ejendomswatch.

Nu er ejendommene blevet solgt til 125 millioner kroner.

- Jeg er forholdsvis ny i gamet (med ejendomshandel,red.), så jeg går efter noget her i Aarhus, hvor jeg bogstaveligt talt kan køre ned og sparke til soklen. Jeg administrerer det ikke selv, men jeg vil kunne følge med i udviklingen, siger Poul Thyregod til Ejendomswatch, der fortæller at hans samlede portefølje indenfor ejendomme nu er på 300 lejemål med både bolig og erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce