Annonce
Aarhus

Rigmand køber op i Aarhus: Tre midtbyejendomme købt for trecifret millionbeløb

Ejendommen Vestergade 5 er én af dem, som er med i handlen mellem de århusianske ejendomsinvestorer. Foto: Googlemap

Tre markante byejendomme i Aarhus skifter ejer, så 42 lejere og syv erhvervslejemål får ny udlejer - blandt andet Vestergade 5.

Annonce

AARHUS: Tre ejendomme i Aarhus - blandt andet Vestergade 5 i hjertet af byen - har skiftet ejer i en større millionhandel.

Det er Poul Thyregod, der står bag e-handelsportalen Proshop, som har købt midtbyejendommen, som blandt andet huser Mulburry-butikken, samt Jægergårdsgade 144 samt Skanderborgvej 19 og 27, hvor der er en stribe boliglejligheder.

Sælgeren er Domis, som Aarhus-rigmanden Claus Hommelhoff står bag, samt investoren Jesper Lindgaard. Sælgerne købte tilbage i 2012 ejendommene for 103,2 millioner kroner af en anden århusiansk ejendomsudvikler, Bricks, skriver Ejendomswatch.

Nu er ejendommene blevet solgt til 125 millioner kroner.

- Jeg er forholdsvis ny i gamet (med ejendomshandel,red.), så jeg går efter noget her i Aarhus, hvor jeg bogstaveligt talt kan køre ned og sparke til soklen. Jeg administrerer det ikke selv, men jeg vil kunne følge med i udviklingen, siger Poul Thyregod til Ejendomswatch, der fortæller at hans samlede portefølje indenfor ejendomme nu er på 300 lejemål med både bolig og erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Østjylland

Manden bag en af Aarhus' største erhvervssucceser i ny bog: Succesfuld ledelse er ikke kompliceret

Annonce