Annonce
Aarhus

Rigmand køber op i Aarhus: Tre midtbyejendomme købt for trecifret millionbeløb

Ejendommen Vestergade 5 er én af dem, som er med i handlen mellem de århusianske ejendomsinvestorer. Foto: Googlemap

Tre markante byejendomme i Aarhus skifter ejer, så 42 lejere og syv erhvervslejemål får ny udlejer - blandt andet Vestergade 5.

AARHUS: Tre ejendomme i Aarhus - blandt andet Vestergade 5 i hjertet af byen - har skiftet ejer i en større millionhandel.

Det er Poul Thyregod, der står bag e-handelsportalen Proshop, som har købt midtbyejendommen, som blandt andet huser Mulburry-butikken, samt Jægergårdsgade 144 samt Skanderborgvej 19 og 27, hvor der er en stribe boliglejligheder.

Sælgeren er Domis, som Aarhus-rigmanden Claus Hommelhoff står bag, samt investoren Jesper Lindgaard. Sælgerne købte tilbage i 2012 ejendommene for 103,2 millioner kroner af en anden århusiansk ejendomsudvikler, Bricks, skriver Ejendomswatch.

Nu er ejendommene blevet solgt til 125 millioner kroner.

- Jeg er forholdsvis ny i gamet (med ejendomshandel,red.), så jeg går efter noget her i Aarhus, hvor jeg bogstaveligt talt kan køre ned og sparke til soklen. Jeg administrerer det ikke selv, men jeg vil kunne følge med i udviklingen, siger Poul Thyregod til Ejendomswatch, der fortæller at hans samlede portefølje indenfor ejendomme nu er på 300 lejemål med både bolig og erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce