x
Annonce
Aarhus

Rigmandsklub redder igen AGF

Gamle venner af klubben samt en milliardær og enkelte andre ?nye? rigmænd, lægger hovedparten af de op til 100 millioner kroner, når fodboldklubben om få uger laver en aktieemission.

Når AGF om få uger skyder sin emission i gang med håbet om at sælge nye aktier for op mellem 60 og 100 millioner kroner, så er det de gode gamle venner af klubben, som endnu en gang åbner pengetanken og redder klubbens eksistens.

Annonce

Ifølge Stiftens oplysninger har der været afholdt flere investormøder i »rigmandklubben«, som blandt andre består af AGFs tidligere bestyrelsemedlem og største nuværende aktionær Thomas Bruno, tidligere bestyrelsesmedlem Lars Bærentsen fra Millaco, stifter af systemfrugt Jørgen Danielsen, Allan Freivald fra Sisters Point, Hans Vestergaard fra Colliers, Jens Bjerg Sørensen fra Schouw og Co og Henrik Lindberg fra Lindberg optik. Derudover var Claus Hommelhoff fra Formuepleje inviteret med.

Blandt rigmændene er også ejeren af Danske Commodities, Henrik Lind, der er blevet milliardær på blandt andet at sælge elektricitet. Han ejer i forvejen aktier i AGF, men Stiften erfarer, at Henrik Lind, der ifølge Berlingske Business Magasins rigmandsliste er landets 63. mest velhavende mand, denne gang investerer en del millioner i klubben. Ifølge avisens oplysninger skulle AGF have fået lovning på så stort et beløb, at det er meget realistisk at nå de ønskede 60 millioner kroner. Og drømmen om de 100 millioner kroner skulle være opnåelig.

AGFs formand Lars Fournais ønsker ikke at kommentere Stiftens oplysninger, men han bekræfter, at der allerede er kommet tilsagn. Hvor mange vil blive offentliggjort efter generalforsamlingen 24. oktober.

»Uden at være konkret kan jeg sige, at vi allerede har fået så mange tilsagn, at jeg har ro i maven. Det er realistisk, at vi henter så mange penge, at vi kan klare det økonomisk, selv om det værste skulle ske, og vi ikke rykker tilbage til Superligaen i første forsøg. Men det håber og tror jeg nu, at vi gør, og jeg vil gerne understrege, at vi er meget ydmyge, og vi håber virkelig, at emissionen bliver en succes for AGF og Aarhus «, siger Lars Fournais.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce