Annonce
Navne

Rita var en historiefortæller og levede et langt liv, baseret på nogle enkle værdier

Rita Mølgaard Qvistorff-Taul, Risskov, blev 90 år. Privatfoto

Mindeord: Birgit Qvistorff-Taul, Aahus, og Jørgen Qvistorff-Taul, Horsens, har sendt følgende mindeord om deres mor, Rita Mølgaard Qvistorff-Taul, Risskov, der blev 90 år:

Rita var en historiefortæller og kunne fortælle mangt og meget fra et langt liv.

Hun blev 90 år, og få dage efter døde hun. Hun har haft et langt liv, fyldt med glæder og sorger, men størstedelen af tiden var hun lykkelig og tilfreds.

Rita var en kvinde, der besad meget livsvisdom og levede et liv baseret på nogle enkle værdier. Hun sagde altid, at andre kunne lære meget ved at være nøjsomme, og var af natur meget gavmild. Men hun havde oplevet anden verdenskrig, som havde sat sine spor.

Hun øsede også gerne ud af sin taknemmelighed og havde nemt ved at sige tak til alle, som hun syntes, havde gjort en god gerning.

Rita var også en livsnyder og gik daglige ture omkring sit hjem. Og hver gang kom hun hjem med et eller andet; en lille vintergæk, en frøstand eller æbler. Hun blev beriget af hverdagens små glæder.

Strikning var hendes store interesse, og hele sit liv har hun strikket til familien og støttet velgørenhed, hvilket vi alle havde stor glæde af.

Rita var alene de sidste år, men fortalte gladeligt historier om far Carl, så vi var ikke i tvivl om hendes kærlighed til ham.

Hun er den sidste af fire søstre, og der bliver tomt uden hende og hendes historier.

Rita kom altid i snak med andre mennesker og levede fuldt ud til det sidste. ”This is my life” med Kim Larsen var en sang, som hun elskede at høre, og som hun så sig selv i.

Rita har haft et godt liv og er vokset med de udfordringer og lidelser, livet gav hende.

Vi elsker dig. En sidste ”knuser, så det suser”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce