Annonce
Kultur

Rock Festival Horsens har fundet to erstatninger

Ronnie Holmer Jensen var hyppig gæst på Dyrskuepladsen, når der i "gamle dage" blev arrangeret open air-koncerter på den store plæne ved Hattingvej. Nu puster han selv nyt liv i pladsen med sin endagsfestival for lokale amatørbands. Arkivfoto: Morten Pape
Ronnie Holmer Jensen har fundet erstatninger for de bands, der måtte melde melde fra, da festivalen blev corona-udskudt.

Horsens: Folkene bag Rock Festival Horsens har sat navne på de sidste bands, der til august skal optræde ved første udgave af festivalen.

Ronnie Holmer Jensen, som står bag begivenheden på Dyrskuepladsen, oplyser, at coverbandet Creedence Allstars og den lokale bluesmand Jesper Bjarnesen og hans album-aktuelle band JB & The Hüggeli er føjet til plakaten, der i forvejen tæller otte lokale navne.

Fra de lokale til de lokale

Målet med Rock Festival Horsens er dels at genrejse Dyrskuepladsen som koncertsted, dels at give bands fra Horsens-området en større scene at udfolde sig på.

"Fra de lokale til de lokale", lyder festivalens motto, og Ronnie Holmer Jensen, som i premiere-året går efter mindst 1000 solgte billetter, fortalte for nylig, at publikums-opbakningen tegner godt.

Rock Festival Horsens

Rock Festival Horsens er en ny endagsfestival på Dyrskuepladsen i Horsens.

Den skulle have fundet sted 8. maj. Ny dato er 21. august.

Eventmager Ronnie Jensen arrangerer festivalen i et forøg på puste nyt liv i Dyrskuepladsen som koncertsted. Pladsen rummede tidligere hyppigt open air-koncerter.

Festivalens motto er "Fra de lokale til de lokale", og planen er at afvikle 10 koncerter med bands fra Horsens-området i dagens løb.

To af de bookede bands, ZOO2 og Been Busy, kunne ikke optræde 21. august. De er nu erstattet af JB & The Hüggeli og Creedence Allstars.

Derudover spiller Shubi.dk, Bomles Venner, KraghBand de Gnags, Gasoglim, A Little Dizzy, Budda Band, Nice Try og Back to Black.

Annonce

Udskudt på grund af corona

Rock Festival Horsens skulle egentlig have fundet sted i maj, men blev fornylig udskudt til 21. august på grund usikkerhed om corona-restriktionerne. Udskydelsen betød, at to bands måtte melde afbud, men nu er erstatningerne altså fundet i Creedence Allstars og JB & The Hüggeli.

En af Horsens mest rutinerede bluesmusikere Jesper Bjarnesen er føjet til programmet for Rock Festival Horsens med sit band JB & The Hüggeli. Arkivfoto: Morten Pape

Ronnie Holmer Jensen uddyber, at han også er undervejs med et opvarmnings-arrangement, der finder sted 8. maj som gratis livestream på festivalens Youtube-side.

Her spiller coverbandene Kragh de Gnags, Gasoglim og Nice Try, og tanken er, fortæller Ronnie Homer Jensen, at publikum tilkøber et festival-kit med grillmad og grej, så de kan få en forsmag på festival-stemningen hjemme hos sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce