Annonce
Kultur

Rockband går bersærk i Aarhus til november: Spiller nyt album fra start til slut

Bersærk er klar til en ny omgang. 23. oktober sender Aarhus-bandet sit tredje album "Sol" på gaden. Det fejres med en koncert i Musikhuset 11. november, hvor pladen spilles fra start til slut. Foto: Flemming Krogh
Det århusianske band Bersærk fejrer udgivelsen af deres tredje plade "Sol" med fire koncerter i det danske land. Blandt andet i Musikhuset i Aarhus 11. november.
Annonce

AARHUS: I de seneste fem år har de århusianske musikere fra Bersærk høstet flere triumfer.

Gruppens to plader "Mulm" og "Jernbyrd" fra henholdsvis 2015 og 2018, er blevet rost til skyerne, ligesom bandet har spillet flere store koncerter, eksempelvis på Roskilde Festival og Copenhell.

Nu satser bandet på mere succes, når de 23. oktober udsender deres tredje plade "SOL".

De ti nye sange fra tungrockernes hånd er skabt i gruppens mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden bliver bragt ind i nutidig kontekst. Det leveres sædvanen tro med en energi og melodi, som vil begejstre gruppens fans.

Bandet har valgt at fejre udgivelse af deres tredje værk med fire koncerter rundt om i landet, hvor de 10 sange spilles fra start til slut. Koncerterne finder sted i København, Køge, Odense og Aarhus.

Koncerten i Aarhus finder sted 11. november i Musikhuset Aarhus ved en siddende koncert.

- Dette er en unik og enestående mulighed, for at høre og opleve ’SOL’ i intime rammer, og for at møde et Bersærk der står stærkere end nogensinde. Det visuelle, lyriske og musikalske budskab vil blive forenet, og publikum vil møde ind til en albumoplevelse, ud over det sædvanlige, skriver gruppen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce