Annonce
Kultur

Rockbrag i Ceres Arena udskudt: Tre stærke navne kommer først til november

Tim Christensen og Dizzy Mizz Lizzy har udskudt koncerten i Ceres Arena til november. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dizzy Mizz Lizzy, Psyched Up Janis og Bersærk skulle efter planen havde spillet i Ceres Arena i april, men det har corona-epidemien sat en stopper for.

AARHUS: Der var lagt op til noget af et rockbrag i Aarhus, når Dizzy Mizz Lizzy, Psyched Up Janis og Bersærk 18. april skulle indtage Ceres Arena.

Men som med så mange andre koncerter og arrangementer må arrangører og bands bøje sig for corona-epidemien. Helt bukke under gør bandsene dog ikke - i stedet for en decideret aflysning er koncerten flyttet til 7. november.

Det oplyser arrangøreren Live Nation.

Dizzy Mizz Lizzy har netop udgivet nyt album.

- Vi havde glædet os vildt til at komme ud og spille igen, ikke mindst materialet fra det nye album (Alter Echo, som udkom i fredags). Nu får vi så bare lov at glæde os lidt længere. Pas på hinanden derude/derinde. Og så ses vi til november og december, skriver Dizzy Mizz Lizzy i et facebookopslag.

Også resten af de tre bands Danmarks-turné er flyttet til hen i slutningen af året.

Dizzy Mizz Lizzy spiller desuden til Fed Fredag i Tivoli Friheden 31. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

AGF

AGF tilbyder trofaste fans penge tilbage

Østjylland

Østjyder valfarter til de smukke steder på Djursland - men de er gode til at holde afstand

Annonce