Annonce
Sport

Rod, fight og et enkelt lysglimt

Christian Nissen blev matchvinder for Aarhus Fremad i onsdagens lokalopgør mod VSK Aarhus. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Onsdagens lokalopgør mellem VSK Aarhus og Aarhus Fremad var ikke den kønneste fodboldkamp, men fandt alligevel en vinder til sidst, da hjemmeholdets målmand lavede en fejl.
Annonce

FODBOLD: Det var et lokalopgør, som de ofte er. Intenst, men ikke særlig velspillet. De mange fremmødte på Vejlby Stadion må også have taget sig selv i et gab eller to undervejs i første halvleg, som i perioder var gabende kedsommelig. Faktisk skulle der gå 38 minutter før man så den første rigtige chance. Et godt spark fra distancen fra VSK Aarhus, tvang Aarhus Fremads islandske målmand ud i fuld længde for at holde måltavlen på status quo.

- Det gode ved sådan en første halvleg er, at det kun kan blive bedre i anden halvleg, lød det fra en tilskuer i pausen.

Og selvom det ikke blev voldsomt meget bedre, så blev det lidt mere underholdende. Specielt efter en times spil, hvor gæsterne fra Riisvangen lukrerede på en fejl fra værternes målmand.

Keeperen havde bevæget sig lidt for langt ud i sit eget felt med bolden og blev så presset i afleverings-øjeblikket, at han sendte bolden lige op i fødderne på Aarhus Fremads angriber Christian Nissen, som uden den store betænkningstid sparkede direkte på kassen.

Bolden sejlede over VSK-målmanden og ind i netmaskerne.

Målet blev det eneste i kampen, men det burde have fået et par følgere.

Bagud 0-1 rykkede værterne længere frem på banen, tog mere initiativ, og det gav en række omstillinger til modstanderholdet, hvor især Fremads Frederik Høgh burde have scoret og lukket opgøret endegyldigt.

I stedet var hjemmeholdet tæt på at få det ene point til allersidst. Et godt forsøg endte dog i sidenettet.

VSKs cheftræner Jens Gjesing var også tilfreds med det, hans spillere leverede på banen, men han ville gerne have haft et point ud af det.

- Jeg er tilfreds med præstationen. Vi forærede bare minimum et point væk i dag. Sådan er gamet. Det er 2. division det her. Jeg synes, at vi var det bedste hold. Det var ikke markant, men når jeg gør tingene op, så synes jeg, at vi så stærkest ud på mange parametre. Mange af vores spillere har spillet sammen i tre fire uger, mens flere af Fremads har spillet sammen i tre år. Det skal ikke være en undskyldning, men det understreger, at vi leverede en god indsats. I princippet var det en 0-0 kamp. Desværre gav vi i et mål væk, men vi er nødt til at komme videre og give et skulderklap til vores målmand. Der var mange gode ting at tage med fra i dag, sagde træneren.

Den vindende træner fra Aarhus Fremad, Morten Mølkjær, roste også sin modstander.

- Jeg synes, at VSK Aarhus har stor ære af kampen. Det er ikke bare et oprykkerhold. De har noget power og er godt taktisk forberedte. Det skal de have ros for, sagde Aarhus Fremads cheftræner og fortsatte:

- Vi skulle have lukket kampen til både to og tre nul. Jeg synes, at det var en rigtig grim kamp, men det var et rigtigt lokalopgør. De her midtugekampe er sindssygt hårde for 2. divisionsspillere. De mangler de her 10 procents overskud, som der er i weekenden, hvor de ikke har været på arbejde. Derfor er det også stærkt at vinde alligevel, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce