Annonce
Kultur

Rod Stewart torpederet af spøgelsesbilist

Den 69-årige Rod Stewart valgte at gennemførte koncerten lørdag aften trods en ulykke i England, der sendte hans svigerfar og chauffør på hospitalet.

Annonce

Det var en dybt rystet Rod Stewart, der med en times forsinkelse nåede frem til lørdagens koncert i Aarhus. På vej fra sit hjem i England til privatflyet i lufthavnen blev den bil, han befandt sig i, torpederet af en turist, som kørte i den forkerte side af vejen. Der var tale om et frontalt sammenstød, men heldigvis slap alle implicerede fra den voldsomme ulykke med livet i behold. Værst gik det ud over turisten, som var alene i bilen.

Rod Stewarts svigerfar brækkede armen og måtte sammen med en stærkt chokeret privatchauffør til behandling på hospitalet. Rod Stewart selv slap med en lettere forslået hånd mens en ven, som også opholdt sig i bilen, slap helt uden knubs.

Mette Kier, programchef i Musikhuset, bekræftede søndag den dramatiske historie, der betød, at Rod Stewart ikke nåede frem til den aftalte lydprøve med sit orkester kl. 17. Først klokken 18. ankom Stewart til Musikhuset, hvor han gjorde det klart, at han ønskede at gå på scenen tidligere end planlagt for så hurtigt som muligt at kunne vende tilbage til England og den rystede familie.

»Vi er naturligvis utrolig glade for og taknemmelige over, at Rod Stewart valgte at gennemføre koncerten trods uheldet. Man må tage hatten af for den professionalisme, som han udviste. Mange ville måske i den situation have valgt at aflyse,« siger Mette Kier til Århus Stiftstidende.

Musikhuset havde ikke annonceret noget bestemt starttidspunkt for Rod Stewrarts koncert, og programchefen glæder sig over, at de knap 5.000 publikummer alle efter hendes vurdering var på plads, da rock-ikonet gik på scenen for de næste knap to timer at tage dem med på et krydstogt gennem sine mange hits skabt over fem årtier.

»Rod Stewart var efter koncerten meget begejstret for den modtagelse, som publikum havde givet ham, og alt klappede da også som det skulle. Vi fik det show, som vi havde forventet på trods af den ulykkelige optakt,« siger Mette Kier til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus

12-årige piger udsat for blotter: Bilist uden tøj kontaktede dem foran skolen

Annonce