x
Annonce
Aarhus

Royal overraskelse: Kronprinsen løb DHL

24 minutter og 4 sekunder lød den royale tid på. Foto: Aarhus Motion
Kronprins Frederik dukkede pludselig op til onsdagens DHL-stafet.

AARHUS: Der var royal overraskelse til de mange motionister til DHL-stafetten onsdag - pludselig dukkede Kronprins Frederik nemlig op og løb med rundt i området omkring Mindeparken og Tangkrogen.

Det var ikke annonceret på forhånd, og det var ifølge eventchef for DHL-stafetten, Jeanette Sørensen, helt efter planen.

- Det betyder rigtig meget. Og det betyder meget, at han kan deltage på lige fod med alle andre. Det var hans ønske, at det skulle være sådan, siger hun til TV2 Østjylland.

Ifølge TV-2 Østjylland skulle kronprinsen have løbet sammen med nogle gamle venner fra Aarhus og have gennemført løbet i tiden 24 minutter og 4 sekunder.

Udover Kronprins Frederik havde omkring 15.000 mennesker taget kondiskoene på og gik eller løb de fem kilometer. DHL-stafetten fortsætter torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce