Annonce
KRIMI

Zeidler tiltalt i ny sag: Arrangerede nyt sexorgie otte dage efter dom

Den tidligere formand for familieudvalget i Syddjurs Kommune Per Zeidler er igen tiltalt i rufferisag. Arkivfoto: Jens Thaysen
Den tidligere formand for familieudvalget i Syddjurs Kommune Per Zeidler er igen tiltalt i rufferisag.

Den tidligere kommunalpolitiker Per Zeidler, som i 2019 blev dømt for rufferi efter at have arrangeret sexorgier med prostituerede, er igen tiltalt i lignende sag, skriver Nordjyske.

Zeidler blev op til kommunalvalget 2017 afsløret i at arrangere de såkaldte gangbangs, som han deltog i, mens han burde have passet rollen som formand i familieudvalget i Syddjurs Kommune.

Det var Århus Stiftstidende, som kunne fortælle, hvordan Per Zeidler bragte to prostituerede til et forsamlingshus i Ammitsbøl ved Vejle. Her var kvinderne centrum i sexorgier, hvor adskillige mænd deltog.

I maj 2019 blev han sammen med en anden mand idømt seks måneders betinget fængsel for rufferi. Mændene havde arrangeret 73 sexorgier og haft en fortjeneste på 200.000 kroner vurderede retten.

Per Zeidler er siden flyttet til Nordjylland - nærmere bestemt Hadsund, skriver Nordjyske, og i det nærliggende Skelund skal han have arrangeret fem nye orgier. Derudover skal han have arrangeret et orgie i Øster Hurup, beretter Nordjyske.

Da Retten i Randers i 2019 fældede dom over Per Zeidler, var der tale om en såkaldt betinget dom - altså en form for gult kort. En betinget dom skal nemlig i udgangspunktet ikke afsones.

Retten fastsatte en prøvetid på to år. Prøvetiden er den periode, hvor den dømte skal holde sig på måtten. Sker det ikke, risikerer den betingede straf at blive udløst i form af ubetinget fængsel.

Og skal man tro det anklageskrift, som Nordjyske har fået aktindsigt i, holdt Zeidler sig ikke på måtten. For allerede otte dage efter dommen fandt det første nye påståede sexorgie sted.

Samlet skulle Zeidler ved de seks nye sexorgier have tjent 18.320 kroner.

Retssagen mod Per Zeidler begynder til januar ved Retten i Aalborg og løber over tre dage.

/ritzau/

Nordjyskes artikel
Århus Stiftstidendes afsløring af Per Zeidler i 2017
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Der er noget ravruskende galt: Læserstorm satte avisen på sporet af fejl i corona-udmelding fra Sundhedsstyrelsen

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

AGF For abonnenter

Kampen kort: Når tilskuerne er på plads i Aarhus, ligner AGF et helt andet hold

Annonce