Annonce
Aarhus

Rumæner overtrådte indrejseforbud: Stjal varer i Kvickly

En rumæner blev anholdt, da han forlod Kvickly på Ringvej Syd uden at betale for varerne. Senere viste det sig, at han har forbud mod at rejse ind i Danmark.
En 45-årig rumæner har forbud mod at rejse til Danmark. Alligevel stjal han varer i Kvickly på Ringvej Syd.

VIBY: Han må slet ikke opholde sig i Danmark.

Alligevel stjal han regntøj i Kvickly på Ringvej Syd i Viby.

Den 45-årige rumæner vækkede torsdag eftermiddag en Kvickly-medarbejders mistænksomhed. Derfor fulgte medarbejderen diskret efter den 45-årige og så på, mens manden først tog en taske ned fra en hylde. Så gik han til tøjafdelingen og puttede et sæt regntøj ned i tasken.

Derefter tog han tasken på ryggen og gik ud uden at betale for varerne. Varehuschefen pågreb manden uden for varehuset, førte ham ind i et personalerum og tilkaldte politiet.

Manden blev kørt på politigården, hvor betjente kunne konstatere, at rumæneren torsdag 3. oktober var blevet meddelt et indrejseforbud på to år, og han blev derfor sigtet for at overtræde sit forbud mod indrejse.

Butikstyveriet blev straffet med en straksbøde på 1000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];