Annonce
Horsens

Så du lysglimtene på himlen over Horsens?

Årsagen til de svage lysglimt på himlen over Horsens torsdag aften blev fundet på Langmarksvej. Foto: Nicolai Svante Skovgård

Horsens: En af Folkebladets medarbejdere registrerede torsdag aften, at det glimtede svagt på himlen over Horsens, da han kom kørende mod Horsens fra Lund. Han kørte efter lyset og endte ved Casa Arena på Langmarksvej, hvor han kunne se, at glimtene kom fra en storskærm på stadion.

- Jeg blev ringet op ved 21-21.30 tiden af ham, der tjekker vores haller, fortæller Jørn Juul, direktør for Forum Horsens, som fik en melding om, at en storskærm på stadion var tændt og stod og glimtede.

Den blev slukket ved hovedafbryderen, så der ikke var mere strøm - og lys - på den.

- Det var ikke meningen, skærmen skulle være tændt, den er kun i brug, når der er kamp, fortæller Jørn Juul, der har oplevet en gang tidligere, at teknikken drillede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce