Annonce
AGF

Brandattentat mod Jens Stages lejlighed: Politiet efterlyser vidner

Brand i Eckersbergsgade i Aarhus natten til søndag den 14. juli 2019. Fodboldspilleren Jens Stages skifte fra AGF til FC København tidligere i juli er ikke blevet taget lige godt imod af alle. I weekenden blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider. En genstand blev kastet ind gennem en rude, og efterfølgende opstod der en mindre brandskade i lejligheden, skriver AGF. Foto: presse-fotos.dk/Scanpix
En sag om brandstiftelse i Eckersbergsgade søndag nat får nu politiet til at efterlyse vidner.
Annonce

AARHUS: Det var ikke alle, der var lige begejstrede for Jens Stages beslutning om at skifte fra AGF til FCK for nylig, men noget tyder på, at nogle endnu ukendte gerningsmænd tog skuffelsen alt for langt natten til søndag.

Omkring klokken 2 blev en genstand nemlig kastet igennem vinduet til den tidligere AGF-spillers lejlighed - en genstand, som lavede en mindre brandskade på lejligheden. Det angreb tager AGF kraftig afstand fra, siger direktør Jacob Nielsen til agf.dk

- Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem. Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning, og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar. Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at gerningsmændene har forbindelse til nogle af vores fans, så vil de - udover en civil dom - få livslang karantæne til alle AGF's kampe, siger Jacob Nielsen.

Også Jens Stages nye arbejdsgiver, FCK, tager afstand fra angrebet, skriver klubben på sin hjemmeside, hvor der samtidig står, at hverken FCK eller Jens Stage har yderligere kommentarer til sagen.

Østjyllands Politi efterforsker sagen som brandstiftelse og vil meget gerne høre fra vidner, der har set mistænkelige personer på Eckersbergsgade natten til søndag, eller som har oplysninger om, hvem der kan stå bag gerningen. Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi via telefon 114.

Jens Stage skiftede for nylig fra AGF til FCK. Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Aarhus

Liveblog: Pressemøde, hotspots og flere smittede - få overblik over coronasituationen i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Corona-udfordring til ældreplejen i Aarhus: 5.000 ansatte skal testes på 14 dage

Annonce