Annonce
Østjylland

Så du voldeligt overfald med trækøller og spark? Politiet søger vidner

Arkivfoto: Michael Bager
En 24-årig mand fra Horsens blev tirsdag 1. oktober udsat for et groft overfald i krydset Energivej/Nyvangsvej. Politiet søger vidner til overfaldet.

Randers: Var du ved krydset Energivej/Nyvangsvej klokken cirka 23 tirsdag 1. oktober, og så du en mand blive slået omkuld og tæsket med trækøller og sparket? Så vil politiet gerne tale med dig.

Østjyllands Politi søger nemlig vidner til det grove overfald på gaden i det nordvestlige Randers.

Tirsdag 1. oktober klokken cirka 23 gik en 24-årig mand fra Horsens en tur i det nordvestlige Randers, hvor han var på besøg hos en bekendt. I krydset ved Energivej/Nyvangsvej så han to mænd, der kom gående fra busstoppestedet på Nyvangsvej og i retning mod ham, oplyser politiet.

Den 24-årige mand har forklaret politiet, at den ene af de to mænd gik ind i hans skulder, hvorefter han greb fat i hans overarm og sagde noget i stil med "Nu har vi dig, Mikkel". Den 24-årige hedder ikke Mikkel, og han spurgte, hvad de to mænd havde gang i, hvorefter han blev slået i baghovedet af den anden mand, så han faldt ned på asfalten.

Ifølge den 24-åriges forklaring blev han herefter gentagne gange slået med trækøller, som begge mænd var i besiddelse af. Han forsøgte flere gange at rejse sig op, men de to mænd fortsatte med at slå og sparke ham og råbe, at han skulle svare på de opkald og beskeder, han fik. Dette på trods af at den 24-årige mand forsøgte at sige, at han ikke vidste, hvem de var, eller hvad de snakkede om.

Til sidste råbte den ene noget i stil med "Hold kæft og tag din telefon, når vi ringer", hvorefter den anden sagde "kom vi stikker af". De to mænd løb herefter tilbage ad Nyvangsvej i retning mod busstoppestedet, og den 24-årige mand kom på benene og gik retur til sin bekendtes lejlighed, hvorefter han kørte på skadestuen.

Annonce

To danske mænd

Den 24-årige mand har fortalt politiet, at han aldrig har set de to personer før. Han beskriver dem som:

Begge var dansk udseende, lyse i huden og talte også dansk.

Den ene var cirka 20-25 år gammel, 185-190 centimeter høj og muskuløs af kropsbygning. Han havde stretch-øreringe i begge ører. Han var iført en mørk trøje, mørke cowboybukser og havde en rød kasket, hvorpå der var skrevet "NY" foran med sølv eller hvid skrift.

Den anden var cirka 30 år, omkring 180 centimeter høj og kraftig kropsbygning. Han havde mørkt, kort skæg og en bred næse. Han havde en mørk hættetrøje med lommer ved maven, mørke cowboybukser og en mørk kasket på.

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet eller andre personer, der kan have set de to personer på gerningsstedet umiddelbart før eller efter overfaldet,

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

Annonce