Annonce
Aarhus

Så er der gang i genåbningen: Fadøl og croissanter til morgenmad

Phillip Hulgaard er bestyrer på ølbaren Åben, og han har glædet sig helt vildt til at kunne lukke kunder ind igen. Foto: Markus Hjelmager Sørensen
Det ene passer nok lidt bedre med den normale opfattelse af morgenmad end det andet, men fadøl og croissanter var her til morgen på menuen hos ølbaren Åben i Rosensgade.

AARHUS: Køb en fadøl og få en lækker croissant fra La Cabra med i købet. Det er jo nærmest et tilbud, man ikke kan sige nej til - heller ikke klokken syv om morgenen.

Det var der i hvert fald mange århusianere, der ikke kunne. For at fejre genåbningen af restauranter og barer - og endeligt at kunne byde de savnede kunder indenfor - slog Åben nemlig dørene op fra klokken syv.

Og initiativet blev taget rigtig godt imod med lang kø foran Åben allerede inden klokken syv. Men hvorfor åbne så tidligt og så lige med croissanter?

Annonce

- Vi ville åbne så snart vi kunne. Det har gjort ondt i hjertet, at vi ikke har kunnet få gæster ind, så vi ville åbne så tidligt som muligt, siger Phillip Hulgaard, der er bestyrer hos Åben.

- Croissanterne skyldes at vi har La Cabra lige i baggården, og de laver bare nogle virkelig gode croissanter, så det synes jeg passede perfekt til i dag, fortæller Phillip Hulgaard.

Festival stemning

Som nævnt blev tiltaget taget rigtig godt i mod, med lang kø allerede inden åbningstid. Nogle af dem der stod i køen inden klokken syv var Emilie Agergaard og Gertrud Thomsen.


Øl er jo altid godt. Det giver sådan lidt en festivalstemning, at man kan hygge sig med en øl og morgenmad samtidig

Gertrud Thomsen


- Det er fedt at kunne komme ud. Vi har savnet at bo i en by med liv i gaderne, så det er bare fedt, at der sker noget igen, siger Emilie Agergaard.

Gertrud og Emilie synes, at kombinationen med øl og croissanter til morgenmad fungerer helt perfekt. Foto: Markus Hjelmager Sørensen

Men der er jo lige det der med, at klokken stadigvæk kun er syv, og hvordan fungerer det med øl og croissanter til morgenmad?

- Øl er jo altid godt. Det giver sådan lidt en festivalstemning, at man kan hygge sig med en øl og morgenmad samtidig, siger Gertrud Thomsen.

Den store succes lader til at have overrasket Phillip Hulgaard en lille smule. Da avisens udsendte forlod stedet, hørte jeg ham i hvert fald spørge en af sine ansatte:

- Tror du vi har croissanter nok?

Hvortil det grinende lød:

- Nej sgu da, det er jo fuldstændig vanvittigt, hvor mange der er kommet.

Der var mange morgenfriske århusianere, der godt kunne drikke en øl fra morgenstunden. Foto: Markus Hjelmager Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF var altdominerende men smed det næsten væk efter pausen: - Kampbilledet bliver sådan her, når vi ikke scorer til 2-0

Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce