Annonce
Skanderborg Håndbold

Så er det nu: Skanderborg har et af de opgør, der kan give point

Sofie Alnor blev topscorer med syv mål, da de to hold mødtes i januar måned. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skanderborg kigger mod nogle få kampe, som er nøgleopgør i kampen mod nedrykning.
Annonce

HÅNDBOLD: Skanderborg leverede på mange måder en god indsats, da de fredag tabte med fem mål til Nykøbing F. Håndbold. I slutningen af første halvleg havde de endda chancen for at komme foran mod det profilstærke mandskab. Men selvom falstringerne har haft en svær sæsonstart, var de klare favoritter, og sådan er det i langt de fleste af kampene i Dameligaen i denne sæson.

Men tirsdagens kamp mod TTH kan blive tæt.

De to hold har meget til fælles. Det er de eneste to klubber, der har et hold i både herre- og dameligaen, og i denne sæson har de to hold det samme pointantal - 2 - som dog for TTH's vedkommende er kommet efter to uafgjorte resultater, mens Skanderborg har fået en sejr over Ajax.

Og så har de to hold faktisk mødt hinanden en gang i sæsonen allerede. I pokalturneringen trak de hinanden i 1/8-finalen, hvor en Sofia Deen-scoring i sidste sekund pressede kampen ud i forlænget spilletid. Her var TTH skarpest, og i runden efter var vestjyderne endnu engang bedst, da de kom bagfra og sneg en etmålssejr ind mod Aarhus United. De er dermed en del af Final Four-stævnet mellem jul og nytår, selvom de har til gode at vinde en ligakamp.

Siden Skanderborgs oprykning til Dameligaen i 2018 har de to hold mødt hinanden tre gange, hvis man tæller det førnævnte pokalopgør med. Skanderborg har endnu til gode at tabe i ordinær spilletid, hvor de i ligaen sidste år vandt og spillede en kamp uafgjort.

Så hvis Skanderborg finder den sidste skarphed, er der gode chancer for, at det bliver til to point tirsdag aften. Kampen starter klokken 19:00 i Struer Energi Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce