Annonce
Alarm 112

Så er frosten væk: Nu leder politiet igen efter forsvunden kvinde ved sø

Østjyllands Politi leder efter den forsvundne kvinde ved Brabrand sø. Foto: Local Eyes


BRABRAND: Politiet er i dag til stede ved Brabrand Sø, hvor det leder efter 57-årige kvinde fra Åbyhøj, som har været forsvundet siden 4. februar.

Det er ikke første gang, at politiet kigger i det område, og Østjyllands Politi har tidligere oplyst, at efterforskningen har peget på, at det kan give mening at lede i nærheden af søen.

Østjyllands Politis presseafdeling fortæller, at dagens søgning ikke er et resultat af nye oplysninger i sagen, men at den skyldes oplysninger, som politiet allerede har, og som der altså nu følges op på.

Der blev også søgt efter kvinden ved Brabrand Sø 15. februar, men på det tidspunkt gjorde frosten betingelserne sværere. Nu er vejret blevet bedre til at søge, og derfor prøver politiet altså igen.

Presseafdelingen fortæller, at dykkere, både, betjente og hunde deltager i eftersøgningen, og at den kommer til at vare det meste af dagen.

OPDATERET: Den 57-årige kvinde blev fredag 5. marts fundet død i Brabrandsøen. Navn og billede er derfor fjernet fra denne artikel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce