Annonce
Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Arkivfoto: Axel Schütt
En 45-årig mand, der de seneste uger har franarret flere mennesker penge ved at fortælle forskellige løgnhistorier, er nu endelig fanget. Pas fortsat på ham, lyder det fra politiet.

AARHUS: Der er kommet adskillige anmeldelser om en 45-årige mellemøstlig mand, som har løjet sig til penge fra intetanende østjyder den senere tid.

Flere gange har Østjyllands Politi derfor været ude at advare mod manden, der blandt andet har påstået, at han skulle bruge penge til en taxa for at besøge sin syge far. Manden har brugt forskellige historier, når han har opsøgt folk. I nogle tilfælde var faren allerede død, andre gange var han syg, og i enkelte tilfælde var det pludseligt fætteren, han skulle besøge.

Det gik tidligere blandt andet ud over en 24-årig mand fra Aarhus.

Men fredag eftermiddag fortæller politiet, at man har fanget svindleren.

Torsdag klokken 18.35 ringede en mand nemlig til politiet, da han opdagede manden, som han tidligere er blevet snydt af. Han så ham gå på Dalgas Avenue i Aarhus, og en patrulje kørte derfor til stedet. Her traf de en 45-årig mand, som de anholdte og tog med til afhøring på politistationen.

Østjyllands Politi har samlet en række forhold, som den 45-årige mistænkes for at stå bag. Nogle gange har manden lånt penge. Andre gange har han fået dem. Politiet er nu ved at finde ud af, hvor mange forhold han kan sigtes for.

Da den 45-årige er blev løsladt efter afhøring, finder Østjyllands Politi det nødvendigt igen at advare kraftigt imod, at man giver penge til manden eller til andre, som man møder tilfældigt på gaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce