Annonce
AGF

Så skete det: AGF fik papir på islandsk offensivspiller

Jon Dagur Thorsteinsson jubler over en scoring mod FC København i Vendsyssel-trøjen. Nu er han AGFer. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Jon Dagur Thorsteinsson skifter fra Fulham til AGF på en tre-årig kontrakt.
Annonce

FODBOLD: Han var lejet ud fra engelske Fulham til Vendsyssel i sidste sæson, og her gjorde han det så godt, at AGF faldt pladask for, hvad de så.

Og nu er islandske Jon Dagur Thorsteinsson så AGF-spiller. Den 20-årige A-landsholdsspiller har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

Det kommer egentlig ikke som nogen stor overraskelse, for der har længe verseret rygterne om et hedt kærlighedsforhold parterne imellem og lægetjek, der var bestået.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at komme til AGF, der er en stor klub med et spændende hold. Fra mit år i 3F Superligaen har jeg ved selvsyn kunne konstatere, hvor fantastisk en opbakning AGF har og hvor stor en klub det er i Danmark, og jeg glæder mig nu til at komme til Aarhus og vise mig frem foran tilhængerne, siger Jón Dagur Thorsteinsson, der står noteret for tre A-landskampe for Island og 29 ungdomslandskampe.

Han nåede aldrig en førsteholdskamp for Fulham, men optrådte 49 gange på deres U23-mandskab, inden han i sommeren 2018 blev lejet ud til Vendsyssel.

Han nettede tre gange for Vendsyssel i den forgange sæson, og er kendt som lidt af en dødboldspecialist. - Jeg spiller mest på kanten eller inde på midten. Jeg er en offensiv hårdt arbejdende spiller, der holder af at være tæt på mål og med, hvor tingene sker, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Kultur

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Aarhus har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce