Annoncørbetalt indhold

Sådan bruger du vinteren i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tilbringer du denne vinter i Aarhus? Så læs med her, hvor vi giver tre gode bud på, hvad du skal lave, når frosten, mørket og sjappet indtager byen. Hvad enten du har boet i Aarhus hele dit liv eller lige er flyttet hertil, kan du finde inspiration til, hvordan du forsøder den kolde vintertid.


Annonce

Kom ud i det fri

Det er nemt at ty til indendørs aktiviteter, når vinteren rammer. Men det er ærgerligt at bruge denne årstid indendørs, når du er omgivet af Aarhus’ smukke natur og spændende udendørs aktiviteter i byen.


Hvornår har du sidst gået på opdagelse i planteriget i Botanisk Have og Væksthusene, hilst på hjortene i Marselisborg Dyrehave eller mærket sneen knitre under fødderne i Forsthaven? Har du nogensinde besøgt Tivoli Friheden om vinteren, når julelysene byder velkommen?


Aarhus har mange smukke naturområder lige uden for byen, der også er skønne om vinteren. Gå en tur på stranden, og lad lyden af havets brusen give dig nyt perspektiv, eller fyld lungerne med helt frisk luft fra skovens dyb.


Spil sjove spil

Vil du hellere blive indendøre i det kolde vejr, kan du spille et sjovt spil. Brætspil er populære, og det er der en klar grund til. Det er nemlig både socialt og spændende. Når du spiller spil, kan du både more dig med venner eller familie og samtidig mærke adrenalinen i kroppen, når konkurrencegenet vækkes fra sit vinterhi.


Men der findes heldigvis også sjove spil, som du kan spille alene. Online kan du spille mange forskellige slags spil, der udfordrer og underholder. Kan du bedst lide at spille kort, roulette eller bingo? Eller er du mere til klassiske spillemaskiner? Hos online spiludbydere, som eksempelvis Spilnu.dk, finder du det hele. Så bliver det ikke nemmere at få masser af sjov og spænding i den ellers lidt triste vintertid.


Udforsk byens mange museer

Aarhus og omegn har mange museer at byde på. Men hvilket skal du vælge? Den Gamle By, Moesgaard Museum og ARoS Aarhus Kunstmuseum er kendte blandt mange. Har du ikke været her før, er stederne helt sikkert et besøg værd. Og selvom du allerede har besøgt museerne, fortjener et gensyn. Besøg Aarhus i din barndoms tid, fordyb dig i Danmarkshistorien, eller bliv inspireret af kunsten på disse tre velkendte museer.


Måske findes der faktisk også museer lige her i Aarhus, som du ikke kender? Har du for eksempel besøgt KØN - Gender Museum Denmark? Eller det lille Aarhus Søfarts Museum? Har du besøgt de videnskabelige museer: Naturhistorisk Museum eller Steno Museet? Hvad med Vikingemuseet, Antikmuseet eller Besættelsesmuseet? Du kan med stor sandsynlighed finde en udstilling, som rammer dine interesser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.