Annonce
Østjylland

Sådan er 891 nye skolebørn fordelt rundt i Horsens Kommune

Første skoledag på Horsens Byskole i 2017. Foto Michael Svenningsen
Der var med garanti sommerfugle i maven, da de knap 900 forventningsfulde 0.klasseselever tog hul på livet som skoleelever mandag morgen i Horsens.

Horsens: Bevæbnet med spidsede blyanter, funklende nye skoletasker og nerverne uden på tøjet kunne 891 nye skoleelever mandag træde ind i 42 forskellige klasselokaler fordelt på 20 forskellige skoler i Horsens Kommune. Nu venter der mindst ni år forude, og skolechefen i Horsens Kommune, Flemming Skaarup, har glædet sig over at byde de mange nye elever velkommen ind i et nyt og lærerigt fællesskab.

Siden 2008 har Horsens Kommune arbejdet med konceptet den røde tråd, hvor børnene starter i førskole fra 1. maj og allerede fra årsskiftet har ugentlige besøg på den skole, som de senere skal gå på.

Derfor er skolen heller ikke helt ny, når den store dag kommer. Alligevel kan overgangen fra børnehave til skoleelev være en stor mundfuld, og skolechefen forsikrer, at alle er på tæerne og yder deres ypperste for at give de nye elever den bedste start i skolen.

- Lærere, pædagogerne og lederne på skolerne gør en kæmpe indsats både på første skoledag, men også i dagligdagen for vores elever og for at fremme deres læring, trivsel og personlig mestring, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Julen varer ikke ret meget længere

Alarm 112

Østjyllands Politi med i landsdækkende aktion mod planlagt terrorangreb

Annonce