Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det meste ud af fotograferingen til dit bryllup

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når to mennesker elsker hinanden, er det for rigtig mange par en ganske naturlig ting at blive gift. Det er en af de største dage i ens liv, hvor man erklærer sin evige kærlighed til et andet menneske, inviterer hele sin familie samt bedste venner og planlægger en mindreværdig fest.


Annonce

Det er alt sammen noget, som kræver meget lang planlægning, og noget, som brudepar såvel som gæster glæder sig enormt meget til. Fotografering til brylluppet og den efterfølgende fest er derfor et meget vigtigt element af selve planlægningen, da man med fotografering foreviger dagen med billeder, som man kan kigge tilbage på.


Der bliver naturligvis altid taget billeder af selve bryllupsceremonien og den efterfølgende fest, men der er nogle ting, som man burde overveje at snakke igennem med sin bryllupsfotograf forud for brylluppet. Vi har samlet 3 af vores favoritter her.


Fotografering af brudepar efter kirken

Efter man har været i kirken og blevet viet, så er det ikke alle, som vælger at tage ud til et specifikt sted for at få taget nogle billeder af brudeparret alene. Dette er en skam, da der som regel kan komme nogle meget smukke og mindeværdige billeder ud af dette.


Ved at tage ud til et specifikt sted kan man i samråd med fotografen vælge et idyllisk sted eller et sted, som har særlig betydning for brudeparret, og få tage taget nogle billeder, som vil bære præg af en ganske speciel stemning og som vil være et fantastisk minde at kigge tilbage på. Overvej derfor nøje, om det er noget, som i vil være foruden.


Husk at inddrage gæsterne i minderne

Når bryllupsfesten får i gang og der skal afholdes taler og nydes noget lækker mad, så er det en rigtig god ide at huske at inddrage gæsterne i fotograferingen så meget som muligt. Der er ingen tvivl om, at det hovedsageligt vil være brudeparret, som kommer til at være i fokus, men at kigge tilbage på gæsterne vil være et minde, som de færreste vil være foruden.


Man kan derfor overveje at have fokus på at fotografere gæsterne enten som par eller blot som fluen på væggen for at få nogle mindeværdige billeder af de personer, som var med til at fejre ens kærlighedsfest. De taler eller aktiviteter, som gæsterne har planlagt til bryllupsfesten, skal naturligvis også have æren af at blive foreviget med nogle gode billeder.


Billeder af festlighederne

Når middagen er overstået og der bliver lagt op til fest, så er der ingen grund til at sende fotografen hjem. Når musikken begynder og spille og festlighederne for alvor begynder at tage fart kan man få nogle rigtig gode billeder af gæster samt brudepar, som nyder hinandens selskab og fester sammen, hvilket vil være et godt minde at kigge tilbage på.


Brudevalsen bil naturligvis være en dans, som der vil blive fotograferet af både fotografen samt gæsterne, men der er ingen grund til at undvære billeder af de andre festligheder. Husk på, at det er dine kæreste, som har med til brylluppet så jo flere billeder, man kan få af hele selskabet, jo bedre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.