Annoncørbetalt indhold

Sådan får du rengøringen overstået på let og hurtig vis

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Din bolig skal rengøres fra tid til anden – nogle gange mere omhyggeligt end andre. Men for rigtig mange er rengøringen en pligt, der tager ualmindeligt lang tid, og som egentlig bare skal overstås. Heldigvis findes der en række tips og gode råd til, hvordan du kan få rengøringen overstået hurtigere og ikke mindst nemmere.


Annonce

Investér i en robotstøvsuger

Tager rengøringen af din bolig din energi og dyrebare tid? En smart løsning som flere og flere personer vælger at gøre brug af, det er en robotstøvsuger. Du sætter robotstøvsugeren i gang, og så klarer den arbejdet før dig. Du kan enten sætte dig til rette i sofaen og slå benene op, imens den støvsuger din bolig, men du kan naturligvis også få ordnet den resterende rengøring i mellemtiden. Uanset hvad, så sparer du både tid og kræfter ved at investere i en robotstøvsuger, så du vil helt sikkert ikke fortryde købet af en robotstøvsuger fra Cleanmate eller et af de andre mærker.


Del rengøringen op i etaper

Har du planer om at gøre hele din bolig rent, kan opgaven hurtig synes uoverskuelig, netop fordi der er så meget, du skal have gjort rent. Her kan det være en rigtig god idé at lave en liste over de ting, rengøringen indebærer. Del så disse ting op i etaper. Du kan eksempelvis vælge at tage et rum ad gangen, eller støvsuge hele boligen før du går videre til eksempelvis at tørre støv af eller rense vinduer. Det kan gøre rengøringen meget mere overskuelig, fordi du tager en lille bid ad gangen.


Indretningen af din bolig spiller også en rolle

Den måde du indretter din bolig på, har også stor betydning for, hvor let det er for dig at gøre den rent. Hvis du har rigtig mange møbler og lignende stående på gulvet, besværliggør det eksempelvis støvsugning og gulvvask. På samme måde er det svært at tørre kommoder og reoler af, hvis de er propfyldt med nips og andre pyntegenstande. Så tænk derfor over, om du kan indrette din bolig på en måde, der gør det nemmere at komme til og dermed få gjort rent hurtigere.


Gør rent jævnligt

Jo sjældnere du gør rent, desto længere tid vil det også tage dig, når du endelig afsætter tid til det. Du kan med fordel indføre nogle gode vaner omkring rengøring, hvor du gør rent lidt mere jævnligt. Dermed vil rengøringen ikke være lige så stor en mundfuld hver eneste gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.