Annoncørbetalt indhold

Sådan får du rettet dine tænder ind

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du nogen sinde tænkt på at smilet er den korteste vej mellem to mennesker, og der er derfor mange gode grunde til, at vi bør passe på vores tænder. Vi er dog ikke alle født med det bedste tændert og desværre er alle ikke lige heldige, hvad angår deres tandsæt, hvortil det perfekte tandsæt kræver en tandregulering i Aarhus. Disse tandreguleringer får mange foretaget i en ung alder, mens barnet stadig er i voksealderen. Typisk med hjælp fra en bøjle. Ikke alle får dog lavet en tandregulering som unge, men ikke desto mindre er der mange gode muligheder for at få rettet tænderne ind, også i en senere alder. Her kan du læse om hvordan.


Annonce

Invisalign

En af de mest populære tandreguleringsmetoder i dag hedder Invisalign. Invisalign er en diskret og gennemsigtig bøjle, som sidder uden på tænderne, og som de færreste lægger mærke til. I løbet af din behandling, som ofte tager mellem tre til tolv måneder, skal patienten gå med sin invisalign bøjle på alle andre tidspunkter end når de spiser. I behandlingsperioden vil invisalignbøjlen jævnligt blive udskiftet til en nyere model, som skal hjælpe med at flytte tænderne yderligere. Alle invisalignbøjler vil blive fremstillet ved hjælp af en 3D-model der laves på baggrund af en scanning af dine tænder.


Inman aligner

En anden populær måde at få rettet tænderne ind på, er den metode der hedder Inman aligner. En tandregulering efter Inman aligner er en noget hurtigere måde at få rettet tænderne ind på end invisalign, hvor Inman aligner-metoden dog efterlader en noget mere synlig bøjle i behandlingsperioden. Helt konkret består behandlingen af to buer med fjedre, som presser tænderne på plads, indtil de sidder hvor de skal. Inman aligner-bøjlen kan ligesom Invisalign tages på og af, og skal benyttes mindst 17 timer i døgnet, for at få den optimale effekt. Løbende vil bøjlen skulle udskiftet, i behandlingsperioden som typisk varer mellem ni til tolv uger.


Hvordan kommer jeg igang med en tandregulering

Ikke alle tandlæger laver disse typer af tandregulering, så er du interesseret i at få rettet dine tænder ind, bør du starte med en tandlæge som laver en tandregulering i Aarhus. Disse tandlæger vil efterfølgende bedre kunne forklare hvilke behandlingsmetode der giver bedst mening i din situation, samt oplyse dig nærmere om pris og forventet behandlingstid. Her vil du også kunne blive guidet i, hvilke muligheder former for tilskud og hjælp, som du vil kunne få til din tandregulering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.