Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du et passende erhvervslokale i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være lidt af en jungle at finde det perfekte erhvervslokale til din virksomhed. Aarhus byder på masser af muligheder, hvad angår erhvervsudlejning, men det store udvalg gør det nemt at vælge forkert. I denne guide får du et par gode tips til jagten på et erhvervslokale, så du kan finde det perfekte lokale – og forhåbentlig i første hug.

Påbegynd jagten på lokalet i god tid

Annonce

Selvom der findes et stort udvalg af erhvervslokaler til leje i Aarhus, kan det tage lang tid, førend du finder det helt rette lokale, der imødekommer alle dine behov og ønsker til lejemålet. Derfor er det allerbedste råd – foruden at væbne dig med tålmodighed - at påbegynde jagten i god tid. Det gælder især, hvis du skal flytte fra et erhvervslejemål til et andet og derfor skal nå at finde et nyt, inden fristen på lejemålet løber.

Hvilken type erhvervslejemål er du på jagt efter?

Der findes mange forskellige typer erhvervslejemål på markedet. Driver du for eksempel en butik, skal du kigge på butikslokaler. Derudover er der også følgende kategorier inden for erhvervslejemål: Produktionslokaler, lagerlokaler og kontorlokaler. Der er altså rig mulighed for at finde et lokale til erhverv, der er passende i forhold til, hvad lokalet skal benyttes til.

Hvor stort et lokale har du behov for?

Der er mange ting, der spiller en rolle, når du skal vurdere, hvor stort et lokale, du har behov for. Her er et par af dem:

·        Dine fremtidsudsigter – har du planer om at blive i erhvervslokalet i mange år frem, så skal der være plads nok til udvikling og vækst.

·        Hvor mange medarbejdere der skal være i lokalet.

·        Hvilken form for virksomhed du driver.

Hvor skal lokalet være beliggende?

Noget du skal overveje nøje, inden du beslutter dig for et erhvervslokale, det er beliggenheden. Beliggenheden er nemlig afgørende for virksomhedens succes i det valgte lokale. Du skal gøre dig nogle tanker om, hvilken placering der giver mest værdi.

Her er nogle vigtige faktorer i forbindelse med beliggenheden:

·        Er lokalets placering passende i forhold til din virksomheds profil og image?

·        Er der nærliggende faciliteter såsom fritidsaktiviteter og lignende?

·        Er der andre butikker i nærheden, der fremmer kundestrømmen i området?

·        Hvordan er afstanden til virksomhedens konkurrenter?

·        Er der gode parkeringsmuligheder for kunder såvel som medarbejdere?

·        Er der mulighed for at komme tæt på lokalet i bil og/eller med offentlig transport?

·        Er lokalet let at finde samt at komme til for kunder, leverandører og samarbejdspartnere?

Denne arrtikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.