Annoncørbetalt indhold

Sådan finder studerende boliger i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indholder sponsoreret indhold

Aarhus er en ung by. Det vil sige, at gennemsnitsalderen er en af de laveste i landet. Det skyldes måske i høj grad, at Aarhus er en by med mange uddannelsesmuligheder. Her flokkes folk til fra hele landet for at blive klogere. Det giver byen et fantastisk liv men har desværre også den negative effekt, at det kan være svært at finde ledige lejeboliger i Aarhus, især som studerende med få økonomiske midler.

Hvor skal man lede efter et sted at bo?

Annonce

Rent geografisk er svaret på dette spørgsmål nok, at du skal lede i eller omkring Aarhus. Spørgsmålet er måske snarere, hvor du skal lede, for at finde sådan en bolig. Det er nemlig ikke alle, der ved, hvordan de bedst muligt finder en lejebolig.

Der er dem, der er heldige at være skrevet op på en venteliste. Nogle udlejere giver nemlig adgang, alt efter om du står langt nok oppe på ventelisten. De, der har ventet længst, får altså førsteprioritet. En mulighed er altså, at du melder dig til sådan en ordning i god tid.

Uanset om du skal på venteliste, eller om du vælger at benytte en af de boligportaler, som ikke kræver, at du melder dig på en venteliste, så er der mange muligheder.

Mange har faktisk også held ved at finde en bolig gennem deres netværk. Måske kender du nogen, som kender nogen, der udlejer et værelse eller en hel lejlighed. Der er nemlig også dem, som har et lejemål, men som ikke selv vil bo der for en stund. Mange af dem vælger at fremleje deres værelse eller lejlighed i mellemtiden. Det vil sige, at de lader nogle andre bo der, mens lejemålet stadig står i deres navn. Hvis det er det, du vælger at gøre, så skal du bare sørge for at lave en god kontrakt.

Skal du bo alene eller sammen med andre?

Som studerende er en af de største udfordringer, at du typisk ikke vil have en stor indkomst. Derfor kan det altså også blive svært at betale for nogle lejligheder. Er du alene, vil det i mange tilfælde ikke være muligt at finansiere en hel lejlighed på blot SU.

Heldigvis er der mange andre i samme situation, og derfor vælger mange også at flytte sammen med andre.

Du skal altså overveje, om du har brug for en hel lejlighed for dig selv, eller om du kan leve med at dele dit hjem med andre. Det kan jo også være en mulighed for at møde nye mennesker.

Har du brug for en møbleret eller umøbleret bolig?

Når du skal finde en studiebolig, så er det også en god idé at overveje, om du har brug for et sted, som på forhånd er møbleret. Ellers skal du selv ud at købe møbler, og så vil du ikke nødvendigvis have råd til den bedste seng.

Det er muligt at finde lejligheder, som er møbleret, men det er endnu mere almindeligt at finde et møbleret værelse til leje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.