Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din have sommerklar

Dette er sponsoreret indhold

Snart er det sommer, og det betyder særligt en ting: Danskerne bruger meget mere tid udenfor og i deres haver. Derfor er det også vigtigt, at din have er sommerklar i god tid, så du ikke skal bruge sommeren på at sætte den i stand, men i stedet bare kan nyde den.

I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du gør din have sommerklar.

Gør plænen smuk og grøn

Der er ikke noget dejligere, end en smuk og grøn græsplæne, hvor du har plads til at boltre dig, og har du børn, er der plads til, at de kan lege her. Der er flere måder, hvorpå du kan få dig en dejlig græsplæne.

Du kan vælge at så græs, men dette kræver en smule tålmodighed, da det både kan tage lidt tid om at gro og blive tæt. Hvis du er kommet lidt sent i gang med at så din græsplæne, eller hvis du bare ikke har tålmodigheden til det, kan du vælge at lægge rullegræs. Dette er græs, som du ruller ud i din have, og wupti, så er der en flot, grøn græsplæne til dig. Det går altså væsentligt hurtigere at få en flot græsplæne med rullegræs, end hvis du først skal til at kaste nye frø og vente på at de vokser op til en flot græsplæne.

Foruden den flotte og grønne græsplæne, er det også en god ide at tilføje lidt farve, så der er noget pænt at kigge på, eller at plante frugttræer eller lignende, som kan bruges til at spise af. Du skal ikke være bange for at plante noget i din have, hvis du ikke har grønne fingre. Der findes et utal af blomster og buske, der ikke kræver nogen særlig pleje fra din side af men bare trives for sig selv.

Sørg for hyggehjørner

Eftersom sommeren betyder et overforbrug af haven, er det en god ide at skabe nogle skønne og hyggelige kroge, hvor du, din familie og gæster kan opholde sig.

Det kunne blandt andet være sådan noget som en terrasse, et legeområde, en pavillion, et tehus, en bålplads, køkkenhave eller lignende. Dette er allesammen steder, hvor der er mulighed for hygge og underholdning.

Der er også en god chance for, at din have vil blive brugt lidt ekstra, hvis du sørger for sådan nogle steder i din have.

Hjælp den danske natur

Den danske natur er under et stort pres for tiden, og det betyder blandt andet, at flere dyrearter er begyndt at forsvinde. Heldigvis er det noget, du kan gøre for at hjælpe den danske natur, og det er at have vild natur i haven.

Vild natur er natur, der ikke bliver trimmet, passet og plejet at mennesker. Det behøver ikke at være et stort område at din have, men hvis du bare kan sætte et lille hjørne af til det, vil det gøre stor gavn.

Vild natur er ofte pænt at kigge på, og så er det et godt sted for børn at udforske naturen og lære om respekt for samme. Overvej derfor, om du ikke skal have et stykke uberørt natur i haven, hvor dyr og insekter kan leve.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.